Немислимото се случи – подстригаха Влади Данаилов

Владо с къса коса!

Как ли би изглеждал Исус без коса? Ето вижте! Синчето на легендата Стефан Данаилов успя да стресне своите последователи по Диема, но този път не със своите проповеди, а с новата си визия.

 Край на дългата коса, брадата и вида ала  Исус Христос Супер Стар.  Днес пред съквартирантите цъфна чисто нов Владимир, избръснат и подстриган. Цели пет години нито ножица , нито бръснач бяха срещали лицето и главата му, но днес вече е факт. Влади Данаилов е друг човек.

Първоначално съквартирантите му се стреснаха от неговия вид и не го познаха, но след това го наобиколиха, той се е изкъпал, и го поздравиха. Даже върлата му душманка Мариана Попова възкликна: „Леле колко си готин“.  Влади Данаилов реши да си смени визията. Какво се случи с него, че направи невъзможното, да остриже косата си?

Стефан Данаилов млад

Дали това не е поредната мисия на Баш Бай Брадър или парадиращото му поведение на свободен и независим човек  в Къщата е поза. Истината все още се крие от продуцентите. Засега те мълчат коя в действителност е истинската причина за новия имидж на младежа. Все пак и най-големите душмани трябва да признаят, че Владо силно напомня на баща си, който беше „магия за женските очи на младини!“, доволни са и по-възрастните дами сред почитателките на риалити предаването. А не е ли причината, че  идват новите номинациите и той не цели да спечели симпатията на зрителсите?

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-Qx6U6WnS-c

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *