Нед спечелил от „Сделка или не“ 100 бона, но от “Нова тв” отказват да излъчат предаването, за да не платят парите

Нед е бесен, че няма да прибере огромната си печалба

  Предаването „Сделка или не“ се оказа лъжа и измама за част от участниците в „Биг Брадър Ол Старс“. А най-губещ от всички е Найден! Той спечелил 100 бона от играта, но до ден днешен така и не си е получил парите. От канала нарочно не излъчили изявата му при Румен Луканов, за да не платят дължимата сума, научихме от негови близки.

Докато били в Къщата, брадърите били изкарвани тайно от зрителите навън, за да се снимат в тв играта. Такава била уговорката на Нова телевизия с участниците в риалитито – хонорари за престоя във воайорското шоу нямало да има, но пък всеки можел да спечели до 100 бона при Румен Луканов.

Номерата на Румен Луканов не минават пред Найден

Уви, от частния канал не удържали на думата си. Или поне не и в частта, касаеща парите. Брадърите се снимали в „Сделка или не“, но от Нова не завъртели в ефир изявите им. А регламентът гласи, че докато предаването не се излъчи, не се плащат и пари, независимо кой колко е спечелил в студиото.

Изключение било направено само за Стойка и Пили. Те се видели на екран като участници в шоуто за лесни пари, но пък изкараните от тях суми не били големи.

Най-неприятната изненада била за Нед. В „Сделка или не“ той играл куражлийската и в крайна сметка рискът се оказал оправдан – паднали му се 100-те бона.

Като уцелил голямата награда, исполинът буквално полудял от щастие.

Започнал да подскача и вдигнал високо над главата си табелата, на която с гигантски цифри била изписана завидната сума. Румен Луканов от своя страна му честитил и взел да обяснява пред камерите, че Найден Найденов е истински късметлия.

Стойка изкарала скромна сума от кутиите на късмета

В шоуто Нед не се поддал на нито една от провокациите на водещия. Играел по собствена стратегия и се доверявал предимно на силната си интуиция. Затова и на финала успял да излъже банкера с цели 100 хиляди лева.

Парите трябвало да бъдат изплатени броени седмици след излъчването на записа. Имало и още едно условие – всички брадъри да се изредят на стола срещу кутията.

Найден спечелил симпатиите на всички в екипа на Румен Луканов със смелата си игра. Телевизионерите не могли да скрият вълнението си от факта, че ексцентричният брадър гушва крупна сума, смятали това за съвсем заслужено.

Уви, радостта на Нед се оказала напразна. След като в ефир бяха излъчени участията на Стойка и Лили, „Сделка или не“ продължи да се върти, но без останалите брадъри. Това, естествено, учуди много феновете на формата.
Плъзнаха и доста слухове.

Мълвеше се, че продуцентите на „Сделка или не“ са проявили нечестност спрямо звездите от „Биг Брадър Ол Старс“. Подмамили ги да участват, извели ги от Къщата напук на правилото, че никой не може да излиза в цивилизацията, докато е съквартирант, дали им напразни надежди за забогатяване, а на финала им подрязали крилцата по финансови съображения.

Лично Нед винаги е бил категоричен, че не преследва победите на всяка цена и че дори ще се страхува за живота си, ако осъмне с много пари в джоба. И за да няма недоразумения, ще цитираме точно негови думи: „Ако взема да спечеля много пари, нек’ви мутри ще ме отвлекат и ще изнудват семейството ми. Току виж ми отрязали и някой пръст заради тия шибани кинти“.

Да, но така Найден говореше, преди да се докосне до голямата награда от „Сделка или не“. След печалбата от 100 бона на него и през ум не би му минало да се отказва от парите. Инак щеше ли да се радва при Румен Луканов.

Със 100 хиляди лева Найден би могъл да сюрпризира приятно съпругата си, както и малката си рожба Кико.

Той обожава детето си и едва ли би имал против да му накупи още много чували с играчки, ако разполагаше със съответната финансова възможност. За жалост Найден едва ли някой ден ще види 100-те си хиляди лева. От Нова се оправдавали, че не могат да излъчат предаването с неговото участие, защото записът бил повреден. Технически проблеми имало и с другите издания на „Сделка или не“, в които играли брадъри.

Съществуват сериозни подозрения, че в архивите на Нова телевизия и сега е налице триумфът на Найден и при добро желание той може да бъде завъртян в ефир.

Кой обаче е луд да си вкара такъв автогол и да се лиши от 100 бона?

Паметливи припомнят, че в „Биг Брадър“ Найденов се осмели да намекне, че продуцентите на шоуто имат уговорки с някои от участниците. Повод за размислите му бе поведението на Стойка. „Пипирудата“ била привиквана в изповедалнята много по-често от всички останали и получавала наставления от Големия брат как да се държи в Къщата.

„Мен никой не ме извика нито веднъж, освен когато влизахме един след друг за номинации или като ми направиха страхотния подарък за рождения ми ден – срещата със сина ми. А Стойка сновеше напред-назад и излизаше със замислен поглед, след което вдигаше скандал на тризначките“, разправяше преди време Нед.

В момента той се мотае из катуните на петричкия край. Готви се за изява в поредно шоу на Нова телевизия, в което ще се показват нравите и обичаите на цигански племена. Говори се, че с този ангажимент частният канал се опитва да купи мълчанието на Найден по скандалния казус със 100-те бона от „Сделка или не“.

Впрочем, ако се вярва на мълвата, Стойка и Лили също не са взели нито стотинка от участието си в „Сделка или не“, нищо че техните изяви при Румен Луканов бяха показани. Обикновено парите на късметлиите се изплащат до 20 работни дни след завъртането на предаването в ефир, но постъпления по сметките на момичетата нямало.

ВИВ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Нед спечелил от „Сделка или не“ 100 бона, но от “Нова тв” отказват да излъчат предаването, за да не платят парите"

 1. j.mp   02.09.2021 at 21:14

  I quite like reading a post that can make people think.
  Also, thank you for allowing for me to comment!

  Отговор
 2. Vera   27.10.2021 at 19:51

  Hi there, just wanted to say, I loved this blog post.

  It was inspiring. Keep on posting!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *