Невиждано! Канят за втори път Емануела във ВИП Брадър! Вижте защо:

Емануела мислиНещо нечувано се случва във ВИП Брадър.

За първи път продуцентите канят един и същ участник за втора поредна година в предаването, а тази толкова специална звезда се оказа Емануела.

Досега участниците от Вип Брадър можеха да влязат за втори път в къщата, но във формата“Ол старс“. А сега към зелнооката красавица поканата е да влезе втори път заедно с основните звезди.

Продуцентите преценили, че тя е участникът, когото публиката най-много подкрепяла и който носел най-много смс-и за предаването.  Фолкаджийката беше номинирана всяка седмица и винаги зрителите я спасяваха и то с огромен процент от гласовете си.

На Емануела обаче никак не й стои още два месеца в луксозния затвор, затова от екипа се опитват да я убедят да остане само две седмици и то със специален статут на гост-звезда, която няма да бъде номинирана.

Те са й дали и неустоима оферта – да й платят невиждан хонорар от 160 бона само за 14 дни. В заменя на това обаче тя трябва да разкаже за отношенията си с Митко Динев, за делата, които води срещу него за издръжката на малкия им син и за попечителство над детето и други пикантерии за богатия плейбой.

Ако се съгласи на това, даже ще може да не стои непрекъснато в Къщата, а да излиза вечер на участия.

Емануела Б лежиМиналия сезон тя пак излизаше, когато си поиска, но не обели и дума за отношенията си с Динев. Заявила предварително, че това за нея е тема – табу, затова и се съгласи да играе ролата на тайната любовница на Борислав Комсийски.

Сега има още нещо любопитно около персоната й. Говори се, че е от  няколко месеца тя е завъртяла главата на бившия на колежката й Лиана – Махмуд Йозджан. Двамата се харесали по време на нейно участие в Истанбул и той лудо се влюбил в нея.

Емануела пусна снимки как се забавлява славно и в лукс в Турция, но не уточни кой плаща сметката. А зрителите си умират за подобни истории и най-вероятно тя няма да устои на хонорара и през есента пак ще я гледаме в Брадъра.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *