Невероятно! Гала забременя на 50!

Гала и СтефанВ светските среди се случи чудо!

По всичко личи, че Гала е бременна и чака бебе. И това нямаше да е толкова шокиращо, ако през февруари не беше отпразнувала  50-годишния си юбилей на скромно тържество само с екипа и най-близките си.

Явно водещата е заченала около Коледа, защото коремчето й вече се е оформило и прилича на носещо плод на четири месеца. Тъй като тя поддържа фигурата си слаба, издутината отпред ясно си личи и това бе забелязано от зрителите преди празниците.

Досега водещата криеше щастливата вест от суеверие да не бъде урочасана. Тя няколко пъти не довършваше работната седмица и обясняваха, че е пипнала грип. Всъщност на няколко пъти здраво й прилошавало от бременността, а веднъж се наложило да влезе и за два дни в болница за допълнителни изследвания.

От дълги години Гала и любимият й Стефан се опитват да имат дете, но тя не успя да забременее. Това я държеше на нокти, тъй като Стефан е по-млад и тя се страхуваше да не я изостави.

При двойката имаше скандали, имаше раздели, но всичко отминаваше бързо и те се събираха още по-влюбени напук на прогнозите, че връзката им няма да издържи.

Гала бременнаИ двамата имат големи деца от предишните си бракове и липсата на тяхна рожба не била чак толкова фатална.

Но щастието внезапно ги споходило и сега ще станат родители. Децата им приели учудващо добре факта, че в семейството ще има бебе, което ще е техен брат, или сестричка.

Очаква се сега Гала да признае пред зрители си какво се е случило.

Според колежките й бебето е заченато случайно по естествен път и водещата не е прибягвала към ин витро процедури.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *