На Слави вече не му се работи, прехвърля шоуто на подчинените си!

Слави Трифонов

  “Шоуто на Слави“ откри първо от всички новия есенен сезон на Би Ти Ви още преди останалите предавания на частната медия да започнат. По всичко обаче личи, че първото място в програмата не е достатъчно да стимулира работната енергия на Слави Трифонов, който е на предела си като водещ.

Зрителите на вечерното шоу няма как да не са забелязали, че в новия сезон се набляга на два риалити формата, които стартират съвсем скоро – „Разсмей Слави“ и „Магаданс – предизвикателството“. Проектите са плод на мозъчните усилия на сценаристите на Дългия. Иво Сиромахов и компания са принудени да измислят нещо, за да спасят шефа си от усилията, които той полага, за да е в кондиция за екран всяка вечер.

Риалити форматите облекчават Слави, понеже докато претендентите в тях танцуват, пеят, разказват вицове или каквото и да било друго, той просто си седи на бюрото и наблюдава случващото се на сцената – досущ като Бай Тошо на партиен конгрес. Не се налага да мъчи зрението си с дребния шрифт на сценариите, да се звери в аутокюто или да се напъва в разказване на скечове. Хора от екипа свидетелстват, че дори използвал времето, за да пише есемеси и въобще не внимавал в това какво се случва в студиото му.

Че Слави Трифонов започва да изнемогва в ефир, стана ясно още преди предаването да излезе в лятна отпуска. Вулгарната сексуална рубрика „Мъжът и жената интимно“ с Наталия Кобилкина, посветената на северозападната култура петъчна вечер и актьорската вечер в понеделник са вкарани в шоуто по изричното настояване на Дългия.

Същото важи и за вторник вечер, посветена на „Лигата на необикновените“. Тя е любимата на Слави, защото той има за задача само да се прави, че дрънка на китара в бенда, докато ролята на водещ се поема от популярна личност от родния шоубизнес.

С тези номера в шоуто учиндолецът прехвърля топката в ръцете на подчинените си актьори, музиканти от „Ку-ку бенд“, рускинята сексоложка и жадни за слава закъсали пишман звезди, за които изявата пред национална аудитория е повече от задоволителна реклама.

Лошото е за комиците и музикантите, които за Допълнителните си изяви в рамките на шоуто. Въпреки че задълженията на Годжи и Борис Солта-рийски са да свирят и пеят в бенда, те са принудени всеки петък да се правят на шутове, разказвайки смешки от Врачанския регион, заедно с колегата си Краси Радков, чиито корени също са от там.

Освен комиците, допълнителна работа получават и балерините от „Магаданс“. Вместо да минават само с обичайните си появи в началото и в края на всяко предаване, кръшните балерини ще демонстрират уменията си в рамките на цяло шоу, веднъж в седмицата. Тогава ще тече рубриката „Магаданс – предизвикателството“, където гаджето на Слави Мартина Огнянова и колежките й ще кършат изкусителните си тела с „простосмъртни“ зрители в надпревара за награда и отличие за най-добър танцьор. Подчинените на Дългия обаче няма как да мърдат и да се опънат на волята му. Влизат в ролята на спасителен пояс, измъквайки Слави от задължението всяка вечер да се пъне пред камерата и да прави интервю с различен събеседник, изстискващо до капка силите и опъващо до краен предел нервите му.

„Трифонов е отегчен до смърт! Въобще не слуша гостите си и чете от аутокюто, не вниква в разговорите, които води. Изключително неуважение както към зрителите, така и към гостите“, коментират в телевизията. Изключение се прави само за гостуващи знаменитости, особено гости от Холивуд – там Слави се опитва да изпъкне дори пред тях, показвайки се колко е велик.

Новата концепция на предаването обаче значи само едно – че от този есенен сезон то ще бъде всичко друго, но не и „Шоуто на Слави“. Няма никаква логика да е такова, щом учиндолецът се оттегля, оставайки страничен наблюдател, присъстващ като кукла в ефир, докато актьори, балерини, „Ку-ку бенд“ и Наталия Кобилкина поемат на гърба си цялото шоу пред зрителите, коментират продуценти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *