На Ламбо не му се празнува юбилей, заради изцепките на Владко и Ирен във “ВИП Брадър”

Стефан Данаилов

  9 декември 1942 г. Дата като дата, но за театрали и кинодейци тя е първосигнална – рожденият ден на Стефан Данаилов. Точно така, след броени дни майор Деянов навършва 70.

Големият български актьор остава без юбилей. Почти е сигурно, че решението е лично негово, а не че е забравен. Неговите кръгли годишнини винаги са били повод за специални чествания, подготовката за които започваше месеци преди декември. През 2002 г. дори пуснаха селектирано червено вино с негова снимка от „черните ангели“, сега – тишина.

Владо Данаилов и Ирен Кривошиева в къщата на "ВИП Брадър"

Всеки юбилей е и повод за равносметка. Изминалата година беше една от най-нерадостните в живота на кинолегендата. И глухите чуха и разбраха, че участникът във „ВИП Брадьр“ Владо Данаилов е негов син. А и да не са го чули, то се вижда. В Къщата Владо и майка му Ирен Кривошиева не оставиха неосветлена нито една подробност от интимната връзка на актрисата с българския Ален Делон, рожба на която е Владко. Той самият се държеше към биологичния си татко двойнствено – хем като нещо най-мило, хем като нещо, което му е отнето.

Рухването на тайната и отсъствието на всякаква дискретност са нарушили вътрешното равновесие на Ламбо, твърдят кинаджии. Той не искал по никакъв повод да се показва в чествания за собствената му персона. Причината е ясна – асоциациите в момента с него все още се свързват само и единствено с „ВИП Брадър„, а славната му кариера, без никой да я отрича, в момента е на заден план.

Но работата е островът на спасението на Данаилов.

В момента той е под адреналина на новия български филм „Инкогнита“ по мотиви на „Бариерата“ от Павел Вежинов, който се завърта по кината. В него Ламбо играе ролята на директор на крадлива фондация, занимаваща се привидно с изкуство. В същия филм са последните снимки на покойния Наум Шопов. Сред продуцентите на лентата е Росен Цанков, доведеният син на юбиляря.

Стефан Данаилов се завръща в киното след 14 години. Последното, което бе снимал, е „След края на света“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *