Начинаеща фолк певица пее гола! Виж коя е тя:

Интимните части на Адриана лъснаха
Интимните части на Адриана лъснаха

  Полуанонимната фолк певица Адриана реши да компенсира липсата на известност с предизвикателни снимки във Фейсбук. Тя, разбира се, не е първата изпълнителка, която си е наумила, че след като покаже интимните си части, ще стане известна.

За съжаление на Адриана конкуренцията в нишата „неизвестни голи певици“ е доста сериозна. На фотосите перхидролената ромка щедро показва прелестите си на малцината си почитатели, като явно смята, че по този начин ще пробие в големия шоубизнес. Засега очевидно стратегията й не сработва, защото клипът на последната й песен „Няма драма“ се върти само в интернет.

АдрианаВ злополучното видео, незнайно защо, Адриана е решила да се превъплъти в образа на каубойка, докато каканиже: „Давай да те видя, давай, нападни ме, давай и не питай!“.

Според попфолк клюкари певицата е станала поредната жертва на недобросъвестни и бездарни продуценти, които са я убедили, че най-важното нещо в музиката е предизвикателната визия.

Заради липсата на желание да инвестират в певиците си подобни самозванци ги убеждават да се държат като жрици на любовта, а след като никой не им обърне внимание, ги пращат да пеят по кварталните кръчми.

Дали и Адриана ще последва съдбата на стотиците мераклийки за слава, които са принудени да веселят кварталните пияници, предстои да видим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *