Нахален фен от “Илиенци” тормози Венета Райкова по телефона!

Венета Райкова

  Жестоко отмъщение реализира Венета Райкова. Гневът й се стовари върху неин таен обожател. Фенът на мадам „Горещо“ обаче си го заслужил, понеже имал неблагоразумието да налага телефонен тормоз на водещата по цели дни и нощи.

Щом Венета цъкнела зелената слушалка на айфона си, оня отсреща мълчал. Райкова многократно се опитала да разговаря с него. Увещавала го да спре да я побърква с непрекъснатите си обаждания. Опитите й обаче били неуспешни.

Затова преди дни блондинката се принуди да пренебрегне многобройните си работни ангажименти и да измисли пъклен план. За съюзници привлече всичките си 14 872 приятели във Фейсбук.

„Приятели, имам нужда от малко помощ. Този номер -0876 474-774, ме тормози -звъни и затваря по 100 пъти на ден! Моля всеки, който има време, да му звъни и да затваря, за да види какво ми причинява! Благодаря ви!“, написа Райкова в обръщението си. Резултатът бе светкавичен.

14 872 нейни приятели се включиха в битката и започнаха да звънят на наглия обожател. Само един от тях обаче успя да разбере и самоличността му. Оказало се, че това е някой си Николай Панайотов от „Илиенци“. Много харесвал и журналистката, и предаването й „Горещо“. Открил телефона й и искал да сподели лично възхищението си. Всеки път, когато я набирал обаче, смелостта му се изпарявала. Бясната Венета обаче хич не му влезе в положението. Най-много я побърквал фактът, че й мълчи на телефона. Плашела се, мислела, че може да е някой психопат. Дори обмисляла да потърси полицията, но приятели я разубедили – щяло да отнеме време, пък и не било сигурно, че ще я избавят от наглия телефонен тормоз.

„Разбрахме, че телефонният терорист е Николай Панайотов от „Илиенци“. Сега може да му направите жега от телефонно звънене. А, не вдига?! Много му е лесно така! Звънете, не го жалете, да види хубаво ли е“, насъска другарите си Венета.

Тя няма да спре отмъщението си, защото и Николай Панайотов не се отказвал да й звъни. Пък и на Райкова вече й е писнало да проявява разбиране към подобни прояви. Не за първи път водещата е жертва на телефонен тормоз.

Наскоро приключи 2-годишната й сага с упорит и страшен психар. Той не само й звънял денонощно, но й пишел и еротични SMS-и. Всеки ден я набирал точно 74 пъти. Не се успокоявал, докато не чуе гласа й в слушалката. След всяко обаждане затварял и пращал съобщение с мръсно съдържание. Венета се избави от него с помощта на полицията – подала жалба и тормозът спрял.

 

Гала и Галена също са жертви

Списъкът със звезди-жертви на телефонен тормоз е доста дълъг. Преди време и на Гала й се наложи да се бори с психопат. Някой звънял непрекъснато, но не мълчал. Монологът му започвал с комплименти, преминавал през споделяне на еротичните му фантазии и завършвал със заплахи и цинизми. С помощта на полицията Гала успяла да се отърве от психопата, който всеки ден я плашел.

Друга стратегия има фолкпевицата Галена, която има богат опит с телефонни агресори. „Имах един фен, който първо ми пращаше еротични есемеси, предлагаше ми секс всеки ден“, сподели тя. В борбата опора й бил годеникът й Галин. Великотърновският вафлен бос заплашил непознатия агресор на любимата си. Бил доста убедителен, но резултат нямало. Вместо да се укроти, побърканият фен на Галена още повече се ожесточил. Желанията му се променили.

Вече не жадувал секс със нея, а искал да я убие, даже я заплашил, че ще й отреже главата. Тогава Галена решила да сигнализира в полицията. Докато пусне жалба обаче, психарят се покрил също толкова изненадващо, както се и появил.

Колежката й Вики Терзийска от група „Мастило“ добре я разбира. Тя също е преживяла телефонен тормоз. Нейният случай обаче е доста по-страшен. Не само й звънели, но и я преследвали. Лудият фен на Вики даже знаел къде живее и всеки ден я чакал пред дома й. За щастие от доста време насам певицата не го е срещала пред входната врата на кооперацията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *