Наталия Симеонова се скара с Маги Халваджиян!

Море от любов и сълзи!

Блондинката изневери на продуцента Маги Халваджян и остава в bTV. От есента ще я гледаме в ефира с ново предаване – „Предай нататък“.

Обаче тази й авантюра й струвала дългогодишното приятелство с продуцента на „Глобал Вижън“, главата на клана Халваджиян – Маги. Да си припомним, че кланът Халваджян бе изритан от bTV след чутовен скандал и в момента са на нож с ръководството на телевизията.

Според близки до Маги, той е имал намерение да върне блондинката на екран с любимото предаване на българските тийнейджърки и пенсионерки – „Море от любов“, но блондинката остана в bTV. Маги дори заявил, че приема решението на водещата като предателство лично към него.

Маги Халваджян

Арменецът се разочаровал от нея и от коментарите й, че предпочита да постъпва рационално, вместо емоционално. Друг удар към дългокосия продуцент ще бъде , ако действително bTV се възползват от оригиналния лиценз на „Господари на Ефира“ и пуснат предаването на ефир, това ще е действително шок за „Глобъл Вижън„, тъй като последните издания на комедийното шоу вървяха надолу в рейтингово отношение.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/qIUoD3FscZ0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *