Наталия Кобилкина продала с*кс тайните на Слави

Дългия разпитвал Кобилкина за креватни техники и афродизиаци

  Не е тайна, че Слави Трифонов и бившата му придворна сек*оложка Наталия Кобилкина са в люта вражда. Малцина обаче са наясно, каква е причината за леда в отношенията им. Ябълката на раздора им не са само парите, каквито подозрения има в медийните среди, но и неспособността на рускинята да бъде дискретна.

Миналата година Наталия изненадващо напусна вечерното шоу на Би Ти Ви макар рубриката й „Мъжът и жената интимно“ да се радваше на висок рейтинг. Още преди да натири сек*оложката обаче, Слави не пропускаше повод да се заяде с нея. Той не се уморяваше да повтаря, че смята знанията и уменията на рускинята за пълна шарлатания.

Наталия Кобилкина

„Можеш да ме вземеш за асистент, щом имаш толкова много клиенти и не успяваш да им насмогнеш на всички“, подиграваше се учиндолецът на младата дама.

Толкова ли Слави не е могъл да преглътне непоносимостта си към Кобилкина, при положение, че зрителите я харесваха, чудеха се в тв бранша. И коментираха различни версии за отстраняването на специалистката с конска фамилия. Едно от предположенията гласеше, че сек*оложката е предявила претенции за по-високо заплащане но Трифонов не се е поддал на шантажа й. „Вдигай си тарифите за онези, на които даваш с*кс съвети!“, креснал й той.

Пак на висок тон й обяснил, че рубриката й де факто се е явявала безплатна реклама на услугите й. След което позорно я напъдил.

Звучи правдоподобно, но и не това е цялата истина. Претенцията за по-висок хонорар просто преляла чашата на Дългия. Той бил престанал да симпатизира на рускинята още в момента, в който чул, че тя издава сек*уалните му тайни.

Търсел си удобен повод да я разкара и изнудването й за пари му дошло дюшеш.

Слави Трифонов

Преди в отношенията им да настъпи хлад, Слави имал неблагоразумието да превърне Кобилкина в своя с*кс изповедничка. Разказвал й подробности от интимния си живот, търсел съвети как по-добре да задоволява Мартина и останалите си фаворитки, разпитвал за креватни техники и афродизиаци. И каква била изненадата му, когато един ден научил, че най-съкровените тайни от спалнята му са станали явни.

Наталия си позволявала да използва казуси от тези, които й споделял Слави, в сек*оложката си практика. Името на шоумена тя не споменавала, но на много от клиентите й им ставало ясно за кого говори. „А пък един мой много известен пациент, има такива и такива и такива проблеми с жените“, казвала тя и изреждала примери от връзката на Трифонов с варненката Меги, с балерината Мартина и т.н.

„Слави просто полудя от яд, когато разбра, че тя е коментирала мъжките му умения. Тогава взе решението да я изгони и само му трябваше повод за това. Впрочем тя вече му бе и дотегнала с нейните съвети за по-добър с*кс. Преди да я нарочи за уволнение, тя все го хващаше за слушател и му опяваше кое как трябва най-добре да се прави в леглото. В началото той я слушаше с любопитство и охотно й споделяше собствени интимни преживявания, но взе да му омръзва и да й се дразни. Продължи да я изслушва само защото бе достатъчно деликатен да не й каже, че му е писнало от глупостите й“, твърдят хора от екипа на вечерното Би Ти Ви шоу. Те не искат в никакъв случай да им се споменават имената и ние в удовлетворяваме желанието им, защото за разлика от Кобилкина сме наясно със значението на думата анонимност.

Натирена, Наталия побързала да пусне слуха, че сама си е тръгнала от шоуто, защото Дългия бил циция и й висял с пари. Тя скрила истинската причина за уволнението си, защото се опасявала да не й избягат клиентите, като разберат, че не може да пази тайни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *