Наталия Кобилкина забърса грък !

кобилкина
Най-известната и скандална сексоложка у нас – наталия Кобилкина доказа, че не е от жените, които ще страдат заради проваления си брак. Точно обратното. Рускинята е продължила напред и въобще не смята да се връща назад.

В последно време Кобилкина неведнъж е засичана из столичните ресторанти с тайнствен господин. Поведението им пък ясно показва, че двамата не са просто приятели или бизнес партньори, а помежду им прехвърчат искри.

Въпросният господин не е българин и не говори родният ни език. Двамата общуват помежду си на английски, а акцентът на господина показва, че той е грък. Чудно е обаче как двамата въобще се разбират. Всеизвестен факт е, че Кобилкина говори английски като Стоичков. Новият й възлюбен търсел думичките от езика на Шекспир и комуникацията помежду им предизвиквала смях у околните. Въпреки грешките в превода влюбените гълъбчета не се отделяли един от друг, разкриха пред „Сензация“ хора от персонала на елитен столичен ресторант.

„Държат се за ръце като първокласници, а Кобилкина дава всичко от себе си, за да остави доволен партньора си“, коментират през смях сервитьори.

Очевидно било, че гръкът има защо да бъде държан здраво за ръката. Той демонстрирал добър стандарт и оставял добри бакшиши на персонала. Най-вероятно сексоложката го е забила при едно от честите си посещения в Гърция.

От поведението на двамата става ясно, че връзката им датира отскоро и са все още на етап опознаване.

Мистериозният чуждестранен любовник се появява в живота на Наталия Кобилкина няколко месеца след обявяването, че тя е в развод със съпруга си. Още тогава се появиха публикации, че в раздялата им е намесен трети човек. Тогава Кобилкина упорито отричаше и баламосваше медиите, че просто чувствата и отношенията са се променили.

Днес сексоложката не показва да е в траур от раздялата и продължава да обикаля телевизиите, за да обяснява как жените да направят мъжете си щастливи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *