Наталия Кобилкина вдига луда, скъпа гръцка сватба

Кобилкина ТакисНаталия Кобилкина си е избрала холивудска сватба-приказка.

Родната сексоложка и  любимият й Такис Дреттакис ще се врекат във вечна вярност  на 11 юни на красивия  остров Скиатос, където е снимана лентата „Мама миа“ и са правени стотици клипове. Дори  венчавката на младоженците  ще е в същата църква, в която е снимана сватбата във филма.
Кобилкина била вманиачена по филма и се зарекла, че ако пипне богаташ, ще се ожени точно така. И мечтите й се сбъдват. Тя хем пипна богаташа, хем той е готов да удовлетвори всяка нейна прищявка.

Булката ще пристигне на острова с яхта, младоженецът ще я чака на колене, а след това ще сключат и граждански, и църковен брак. Проблеми няма, тъй като с бившия си мъж Делчо тя не е стъпвала в църква и се води още мома, според каноните.

Естествено, пищната вечеря ще е в градината на един от най-скъпите хотели с пряк изглед към морето. За храната не се безпокойте – ще я приготвят най-добрите готвачи, наети за целта, а тя ще включва местни специалитети, агне и морски дарове.

Сред преобладаващите цветове в ресторанта са розовото и лилавото и в такъв цвят е и сватбената торта.

Кобилкина сватбаКобилкина обещаваше да покани бившия си съпруг Делчо, но внезапно се отказа, защото се сети, че ще мине границата. Пък и на новия няма да му е приятно старият да се мота в краката му и да му напомня, че булката изобщо не е първа употреба.

 Сексоложката се изсилила и поканила дори Слави Трифонов, както и бившата му приятелка Маги, но и двамата се оправдали с ангажименти.

Младоженката все още не си е избрала булчинска рокля, колебае се между известни марки. Но държи да си купи поне две, като ще ги сменя по средата на тържеството.

 След сватбата семейството смята да живее в София, а за сватбено пътешествие двамата са избрали да обиколят част от САЩ с кола, където се надяват да направят първото от двете планирани деца.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *