Наркобосът Кирчо Руския направи дете на фолкаджийката Джорджия!

Кирил Киров - Кирчо Руския

  Люлинският наркобос Кирил Киров – Кирчо Руския се оказа тайнственият мъж до фолкпевицата Джорджия. Едрогърдата блондинка живее от 4 години насам на семейни начала с 32-годишния гангстер, определян от МВР като наследник на офейкалия в Дубай Христофорос Аманатидис – Таки.

Кирчо Руския е и баща на детето на чалга звездата от Пловдив. През зимата на 2010-а Джорджия роди момиченце, което бе кръстено Алия, а в светските среди тръгна мълва, че баща на детето е Владимир Арабаджиев, син на олигарха Ветко Арабаджмев.

Тогава Джорджия реагира агресивно на спекулациите и се закани да съди медиите, намесили името на милионерския наследник, но пък не обяви кой точно е татко на малката Алия.

Джорджия

Едва наскоро фолкизпълнителката призна в интервю пред Бонета Райкова, че мъжът до нея се казва Кирил, че е от София и че върти проспориращ бизнес. Джорджия обаче уточни, че бащата на детето не искал да бъде публична личност — само финансирал щедро нейната кариера и я обгрижвал, но не желаел да споделя нейната слава.

Е, вече е пределно ясно поради каква причина Кирил Киров не гори от желание да се показва пред медиите – та той е сред владетелите на наркобизнеса в София, а към организацията му работят над 70 дилъри на кокаин, марихуана, екстази и амфетамини.

Звездата на Кирчо Руския в наркобизнеса изгря през пролетта на 2009-а, когато МВР арестува зловещата Банда на чуковете, а люлинският наркобос Христо вартерян – Ицо Исуса, се изплъзна от полицейската хайка и бе обявен за издирване. По рано от България офейка и Христофорос Аманатидис – Таки и в създалия се вакуум властта над наркодилърите пое Кирчо Руския.

Претендент за наследник на Таки бе и някогашният приятел на Кирил Киров – Христо Ширев – Шилето, който обаче атакува агресивно конкурентни дилъри и собственици на нощни заведения в София и набързо бе арестуван от ГДБОП заедно с десетина човека от бандата си.

Руския Бентли шофира лъскаво „Бентли“ с тузарски номер СА 7777PA

Така едноличен наследник на Таки в люлинската наркоорганизация остана Кирчо Руския.

Според източници от МВР новият владетел на дрогата в София е съумял да натрупа солидно имане от търговия с дрога, тъй като вече 3-а година стои начело на наркоорганизацията си. Кирчо Руския се коалира и с несебърския мафиот Митьо Очите и от две години насам негови дилъри продават наркотици по морето през лятото.

За Кирчо Руския като за мастит наркобос се заговори миналото лято, когато МВР го арестува. Тогава антимафиотите обявиха, че люлинският наркобос е задържан не само за търговия с дрога, а и поради съмнения, че е участвал в план за ликвидирането на шефа на отдел „Контратероризъм“ в ГДБОП Валентин Ценовски и председателя на Софийския градски съд Владимира Янева. Ченгетата засекли няколко срещи между Кирчо Руския и Антон Петров – Хамстера, на които присъствал и Димитър Желязков – Митьо Очите.

Смята се, че Руския е получил поръчка за двата атентата от Митьо Очите, но няма информация дали подготовката за екзекуциите е била правена.

В крайна сметка люлинският бандит престоя около месец в ареста, след което тихомълком бе освободен. А антимафиотите обясниха, че Кирчо Руския бил самостоятелен играч в бизнеса с наркотици и не се отчитал на Таки. Просто голяма част от дилърите, работили навремето за Христофорос Аманатидис, вече преминали на работа към новия бос.

В последните месеци Руския обаче се е коалирал с друг близък до Таки – излезлия от затвора Любо Младежа. В бизнеса с дрога в. „Люлин“ тази организация воюва с Мирослав Пслтсков Мирката за надмощие.

Към днешна дата дясна ръка на Кирчо Руския е мъж на име Пацо. Той се движи с брониран джип „Мерцедес“ G класа и е ескортирай от „Мерцедес“ CLS. Самият Кирчо Руския пък шофира „Бентли“ с регистрационна табела СА 7777 РА, което е ескортирано от два автомобила. Люлинският гангстер винаги е плътно обграден от десетина гаодове. а зарадм съображение за сигурността си ходи екипиран с бронежилетка.

Мерки за сигурност се взимат и за любовницата на Кирчо Рускин – фолкпевицата Джорджия. Тя също е пазепа зорко от охранител, а когато пее на участия по дискотеките, към нея се прикрепят 4-5 гавази. Познати на люлинския гангстер споделят, че Кирчо Руския ревнувал изключително много Джорджия и тъй като имал подозрения, че секс бомбата му кръшка, я поставил под постоянно наблюдение.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *