Наредиха пъзела така, че Люси да напусне шоуто!

Люси тъжи за Камелия

При последните номинационни игри Люси Дяковска се оказа под угрозата да излети от къщата на ВИП Брадър. Според слуховете това е нагласено така, че къдрокосата певица да излети навън.

Дяковска е била просто поредната манипулация на продуцентите, защото тя щяла да е силна конкуренция на техния фаворит Къци Вапцаров, спряган от всички за един от финалистите. Така, ако в понеделник Люси, като най-непозната на родната публика излети от шоуто, Камелия ще рухне и ще напусне сама.

Люси проси милувка от Ками

По този начин пътят към победата на шоуменът Къци Вапцаров е открит. Колкото до Багата и Фънки в момента те не може да са му конкуренция, заради поведението си към „безпомощния“ Къци. Шампионът пък опротивя на всички с мутренското си поведение и пълно бездействие в къщата.

Според анализаторите в мрежата на финала ще останат Орлин, Никол и Къци, но е ясно, че мистър „Невада“ ще бъде призьор. Тези съмнения вече се прокрадват и сред Съквартирантите, а сега и след като Люси напусне къщата, тези подозрения ще се оправдаят.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MunrB7ZXmOI

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Наредиха пъзела така, че Люси да напусне шоуто!"

  1. НИКИ   10.11.2012 at 15:36

    Това смятам за вярно, че Люси трябва да си отиде. Кой я познава, никой, затова вън. Единствен който се държи като истински човек за подражание е Къци Вапцаров. Всичко друго е мърша която трябва да го разбере защото децата не искаме да стават като тях: пияници, пушачи, скандалджии,невъзпитани, неграмотни,без всякакво държание пред камерите,липсват им първите седем години на възпитанието и много други отрицателни неща. Всеки друг освен Къци ако победи значи работата е нагласена.

    Отговор
    • desi   29.11.2012 at 18:50

      beiba lusi trqashe da 0stane i da specheli ili pak kami da specheli begaite g0 t0q kaci ta kaci LUSI e nomer 1 weee

      Отговор
  2. НИКИ   10.11.2012 at 15:44

    РЪКОВОДИТЕЛИТЕ ОТ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ТРЯБВА ДА РАЗМИСЛЯТ, ЧЕ НИКОЙ ДРУГ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ПОБЕДИТЕЛ ОСВЕН КЪЦИ. ВСИЧКИ ДРУГИ СА ОТИШЛИ ТАМ ДА ЯДАТ И ПИЯТ ДО СПУКВАНЕ БЕЗПЛАТНО И ДА СИ ПОКАЖАТ ПРОСТОТИИТЕ. ВИДЯХТЕ УЖПЕВЕЦА КАК СЕ ИЗЛОЖИ С НЕГОВОТО БЕЗПАРДОННО ДЪРЖАНИЕ, АМИ ФЪНКИ ТОЙ ПЪК АКО ОТИДЕ В ЦИРКА И ОТ ТАМ ЩЕ ГО ИЗГОНЯТ С НЕГОВОТО ДЪРЖАНИЕ И ОБЛЕКЛО-ОСВЕН В КЪЩАТА НИКЪДЕ НЯМА ДА ГО ПРИЕМАТ. ЗА КУРВЕТАТА НЕ ИСКАМ ДА ГОВОРЯ, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАУЧИ УМНО ОТ ТЯХ ЯЗЪК ЗА ДЕЦАТА КОИТО ГЛЕДАТ И ПОПИВАТ.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *