Нана оставя парите и сина си на сестра си Мартина

Нана

  Нана продължава да се бори с рака и е твърдо решена да оцелее, но въпреки бодрия си дух, се е погрижила да уреди делата си и отвъд земния си път. Тя се е подготвила за най-лошия сценарий и е написала завещание, в случай че не успее в битката с коварната болест, научихме от нейни близки.

Водещата сама споделила пред колеги от „Станция Нова“, че е мислила за варианта борбата й да няма добър край и затова е написала завещание. Според волята на Нана, ако нещо се случи с нея, всичките й пари и имоти ще останат за сина й Джейсън. Тя обаче не е посочила за законен негов настойник съпруга си Джон. Със състоянието на детето ще може да се разпорежда само сестра й Мартина, която ще бъде законен настойник на детето.

Нана и синът й Джейсън

Според близките на Нана съпругът й не бил никак доволен от завещанието. Той се обидил, че водещата му няма доверие и предпочита да разчита на сестра си. Тъй като положението на блондинката е деликатно обаче, решил да не я натоварва с повече грижи и премълчал разочарованието си.

В трудните моменти от битката с рака обаче Нана ползва за опора именно мъжа си. Джон е човекът, който пътува с нея до Израел и се грижи нищо да не й липсва. Двамата заминават за Тел Авив отново идния понеделник, за да се подложи водещата на важно изследване. От него зависи и по-нататъшното й лечение и Нана отсега трепери какви ще са резултатите.

Ще й бъде направен ядрено-магнитен резонанс, който ще покаже какви са шансовете й за оцеляване. От него ще се разбере дали борбата й с рака дотук е успешна. Ако всичко е наред, Нана ще трябва да се подложи на лъчетерапия, която да стопи окончателно разсейките. В случай че химиотерапията не е успешна обаче, ще се наложи тя да се подложи на операция.

Междувременно и други здравословни проблеми налегнаха водещата наред с ужасната й болест. Тя закъса със зъбите и се наложи да претърпи и сложна стоматологична операция. Освен че била много болезнена, интервенцията повлияла и на говора на водещата и затова миналия уикенд тя фъфлеше неприятно в ефира. Вместо да я утеши обаче екранният й партньор Витомир Саръиванов се изцепи доста просташки. „Ужас, то здраво място не остана по теб!“, изръси на болната си от рак колежка Вито и дори не се извини за гафа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *