Нана: Не съм се отказала от живота!

Нана Гладуиш

Водещата на Почивна станция не се предава. Нещо повече, Нана дори смята, че тежката болест и помогнала да погледне на живота с други очи и да я изгради като още по-силен човек.

Сега чаровната водеща, вече обръща внимание най-вече на малките неща, които преди не ги е даже забелязвала, а те са съществените неща, които правят живота ни всеки ден щастлив. Водещата заявява, че е много доволна от нашенските лекари и дори е на мнение, че българските онколози са на световно ниво. Дори израелските лекари били впечатлени от нашенските колеги, споделя Нана. Лекарите в Израел са впечатлени и

Нана

от перфектната документация, с която идвали при тях българските пациенти. Въпреки, че го раздава като човек със силен дух, тя все пак се оплаква, че от лекарствата, с които й прилагат химиотерапията я болят вече костите, но не тъгува, че си е загубила косата и веждите при лечението. Нали пак ще пораснат? Смее се тя! Накрая Нана, завършва, че човек може да се разделя с каквото си иска в живота, но не и със самия живот – философства тя.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Нана: Не съм се отказала от живота!"

  1. quest bars cheap   08.09.2019 at 21:35

    Outstanding quest there. What occurred after?
    Thanks!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *