Накъде си тръгнала бе, Марче Отварачке!?

Мария

Тя е по-до­садна  и от шарка, по-аг­ресивна от озъбен софий­ски помияр, по-бездарна от провин­циална чита­лищна само­дейка. Но ела да я видиш и чуеш как самодоволоно се държи в интервютата си. А журна­листите    ни я  пробутват все по-бру­тално

Не искаме да зна­ем колко струва джипът, в който се яхва Марчето Отварачката – навярно кол­кото пенсията за цял живот на баба й.

Не искаме да знаем колко е пръснал поредният й лю­бим за новото й палтенце – навярно колкото заплатата за цяла година на родите­лите й.

Искаме да знаем с как­во сме виновни да търпим парвенющината й! То бива-бива глезотене, то бива-бива самочувствие, то превземки. Ама всъщност за коя се има тази?

  Колко хита е създала? Колко благотворителни концерта е направила? С какво е допринесла за българска­та музика и култура?… Знае ли коя е Гена Димитрова – вероятно ще каже, че е леля на инж. Димитров, шефа на „Пайнер„. Ех, какво симпатично детенце е била, когато е участвала в преда­ването „Като лъвовете“ и ка­къв „орел с ориз“ е станала сега. Ужас!

На участия ходела с бодигардове, които я следвали до сцената. От кого я пазят? Или горилите припкат, за да събират силикона, ако се разтече подир нея. Тя има ли изобщо почитатели, че да се крие толкоз усърдно?

 Изключваме тези, които хълцаха по изкуствените й цици в рекламата на марка бира, направила я всъщност популярна, вместо това да стори гласът й.

 Един виц. Мъжът попитал Господ: „Защо си направил жената толкова хубава?“. „За да я харесаш.“ „Но защо си я направил толкова глупа­ва?“ „За да ТЕ хареса.“

 Не се смейте! Марчето на 100 процента прави из­ключение от него. Първо, защото с фалшиви джуки и цици безвъзвратно е погу­била натуралната си женска хубост.

 Второ, партньорите й може и да съответстват на глупостта й, но от друга стра­на – тя хич не е глупава, щом оплита в паяжината си все батковци, които могат да хвърлят по нея суми, колкото апартамент. Позакъсат ли с парите – чупка.

 Нека я любят, нека им ражда деца, макар че, ако на тези дечурлига им пре­даде чалгаджийския си ман­талитет, тежко ни и горко като нация.

 Абе, казано без завър­тулки, огромна простотия залива България – прости жени със силикон и прости мъже, които харесват кухи лейки.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Накъде си тръгнала бе, Марче Отварачке!?"

  1. Симона   16.04.2012 at 18:22

    За да седне някой и да напише тази статия, значи е много комплексиран и няма с какво да си губи времето. Какво Ви интересува на кого парите е обрала, колко кубика силикон има и къде, колко пари имала и т.н? Важното е да прави песни, на които да се забавляваме, а тя прави. Това, че Вие избивате комплекси си е ваш проблем. Мария има и винаги ще има фенове, защото я познаваме такава, каквато Вие никога няма да я познавате. И не за друго, а защото Вие не можете да и стъпите и на малкия пръст!!! Поздрави на злобарите!

    Отговор
  2. Leek   18.04.2012 at 8:42

    ЩО ЗА ГАВРА С ЕДНА ЖЕНА НЕДОУМЯВАМ КОЛКО ЗЛОСТ И МРЪСОТИЯ Е ХВЪРЛЕНО ПО НЕЯ.С КАКВО Е ПО-ДОБРА МАНГАСАРКАТА С ПРЕТЕНЦИИ НА ПОМАКА ОТ МАРИЯ?ЗАЩОТО ТЯ Е МОЖЕ БИ ОТКРИТА И ОТКРОВЕНА,А ЦИГАНКАТА СЕ КРИЕ И НИКОЙ НИЩО НЕ ЗНАЕ ЗА ПРОИЗХОДА И.ПРОСТИ СТЕ И ЛОШИ ХОРА!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *