Найджъл Кенеди: Стилиян Петров победи болестта във феноменална битка!

Найджъл Кенеди

Най-известният цигулар в света Найджъл Кенеди изпрати своите поздрави на нашият  национал Стилиян Петров, след като разбрал, че заболяването на футболиста е в ремисия.

Световната звезда се оказа запален почитател на Астън Вила” и сподели, че сега мечтае да види отново техния капитан Стенли на терена.  Найджъл казва още, че се почувствал фантастично, след като узнал, че Стан е в ремисия. Музиканта намира Стенли за невероятен човек и футболист. Според Кенеди нищо не може да се сравни с феноменалната битка която води в момента капитана на Астън Вила – възхищава се

Стилиан Петров

цигуларя. Отначало като разбрал за болестта, големият цигулар помислил, че това е поредната жълта клюка, защото му било трудно да повярва, че здрав човек, във върхова спортна форма, може так внезапно да се поболее от такава тежка болест. Обаче музиканта е бил сигурен още тогава, че Стенли ще победи болестта, защото той е роден победител, допълни световноизвестният музикант. Още повече че шефовете на отбора са казали,че Стан ще си остане капитан на отбора, радва се Кенеди.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/GZPlQqSb1GM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *