Мъжът на Мира Радева – под чехъл!

Мира Радева
Мира Радева

Социоложката Мира Радева е превърнала младото си гадже в свой роб. Тя подлагала на жестоки унижения бизнесмена Ивайло Станчев. Журналисти научиха, че още в началото на заигравката между тях, за да я впечатли, строителният предприемач миел плочките в офиса на МБМД и тротоарите пред сградата.

„Според мен го правеше, за да й , покаже, че е обикновен човек, а не някакъв надут пуяк. Когато го питахме защо мие плочките, той все ни казваше, че му доставя удоволствие. Това обаче едва ли е така“, коментираха бивши подчинени на социоложката.

Мира и Ивайло се запознават преди няколко години, малко след като шефката на МБМД призна публично, че като малка е ставала обект на сексуално насилие. Когато била едва на 10 години, значително по-възрастен от малката Мира мъж я притиснал до стената и започнал да я целува. „Бях шокирана и не знаех как да реагирам“, заяви тогава Радева. По думите й по-лошото било, че подобни сцени са се повтаряли с други мъже, които са били приятели на семейството. Понеже Мила няма братя и сестри, често и се налагало да остава сама вкъщи и именно тогава са се опитвали да се възползват от нея.

Третият съпруг на Мира Радева Ивайло Станчев
Третият съпруг на Мира Радева Ивайло Станчев

Искаха от мен ласки в отговор на целувките им“, признава Радева пред столичен ежедневник, където се изповядва, че е била обект на сексуално посегателство.

Бизнесменът Ивайло Станчев точно в този тежък за социоложката момент й подава ръка и става нейната опора в живота. Според нашите източници обаче впоследствие Радева злоупотребява с неговата доброта и го превръща в мъж под чехъл.

Сега на двамата им предстои да покажат колко се обичат в къщата на „ВИП Брадър“, където се очаква заедно да отговарят на острите нападки на Мишо Шамара и Павел Чернев. Както е известно, шефката на МБМД е смятана за близка до ГЕРБ, тъй като в разгара на предизборната кампания обяви, че Бойко Борисов отново ще бъде на власт, и то с пълно мнозинство.

Тя даде 10% преднина на ГЕРБ пред БСП, което, случайно или не, съвпадаше с резултатите, които можеха да се получат, ако в употреба бяха влезли бюлетините, намерени в печатницата в Костинброд. Тя е собственост на общинския съветник от ГЕРБ Йордан Бончев. Мишо Шамара пък е лице на контрапротестите в защита на правителството на Пламен Орешарски.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *