Мъжът на Маги Желязкова преспа с Венета Харизанова

Маги Желязкова и Боби Манекена
Маги Желязкова и Боби Манекена

Маги Желязкова е платила висока цена за решението си да влезе в Къщата на „Биг Брадър“. Докато моделката си е заработвала хонорара от риалитито, съпругът й Боби Манекена й е сложил рога. И то не с коя да е, а с колежката й по подиум Венета Харизанова, научихме сензационно от сигурни източници.

Венета Харизанова не се смущава от авантюрата
Венета Харизанова не се смущава от авантюрата

Откакто Маги напусна Къщата в Нови хан, не се спира да раздава интервю след интервю и надълго и нашироко да обяснява, че понятието „изневяра“ не е познато в нейното семейство. За хората от най-близкото им обкръжение обаче не е тайна, че манекенката и бившият борец поддържат тръпката вече 13 години благодарение на своите либерални отношения. Един към друг нямали претенции за странични връзки, стига всичко да остава скрито-покрито и партньорът да не разбира. Друг е въпросът дали смуглата красавица се възползва от уговорката, или предпочита да играе примерна съпруга, като й се иска да вярва, че и Манекена следва същото верую. За разлика от нея обаче, той трудно удържал нагона си извън семейното ложе.

За зла съдба Борислав Желязков не бил особено предпазлив при последната си странична забежка и тя вече се разпространява със скоростта на светлината из светския елит. С родната двойничка на Моника Белучи мъжът на Маги Желязкова се познавал от години, като лично съпругата му го представила на колежката си. Двете с Харизанова са имали немалко съвместни модни изяви, а преди няколко години дори заедно „цъфнаха“ голишави на корицата на „Плейбой“.

Докато жена му била в „Биг Брадър“, хормоните на бившия спортист изскочили от норми и го подтикнали към греховни действия.

То и няма друг изход от близка среща с апетитната и свежа Венета, с която застаряващата Маги отдавна не може да се мери, злорадо и типично по мъжки обсъждат помежду си в приятелското обкръжение на Манекена.

Запознати разказват, че за трите седмици, в които Маги беше в Къщата, Боби и семейната водеща на „Жените говорят“ сложили рога на половинките повече от веднъж. Според осведомени за софийските потайности клюкари кръшкачите си чукали срещи в хотел, собственост на близък приятел на Желязков, който също е в хотелиерския бизнес.

За Венета интимните авантюри не само с Боби, но и с други господа не били нещо ново. Отдавна се мълви, че една от най-красивите омъжени жени у нас не консумира брака си с бизнесмена Емил Маринов. С него се задоми през януари 2011 г., но са заедно от десет години преди това.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/gnZVkzDktPc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *