Мъжът на Катето Евро, Георги Кадиев почина от рак!

тримата заедно

Покрусената актриса Катeрина Евро се прости със своя съпруг, без да се разгласява публично в медиите. Актрисата бе подкрепена плътно от сина си Сашо Кадиев. Мъжът на звездата от „Оркестър без име“ ,Георги Кадиев, се прости с този свят свален от коварния рак.

Жорж – както е по известен Георги Кадиев, се борил с болестта от година и половина, но не искал да се разбира за тежката му битка. През годините се носеха какви ли не истории за отношенията им, които са меко казано „интересни“, но  на въпроса от колегите, коя ти е най-голямата любов, актрисата винаги отговаря- съпругът ми Георги.Още е казвала, че човек можел да има много връзки, да смята, че гори от любов или да  я преживява, но в действителност любовта е само една, голямата. Двамата са се запознали още преди „Оркестър без име“. Катето Евро дори била готова да се раздели с филма в името на любовта,

Катерина Евро

понеже той се снимал в Созопол и трябвало да се разделят за няколко месеца. Гаджетата стават съпрузи в далечната 1981 г. Когато се родил Александър, Евро е пожелала да го нарече на своята любов Георги. Дори Сашо Кадиев за три дена се казвал Георги! Жорж винаги е бил кумир за таланта Сашо Кадиев, често е казвал, че баща му е нещо като монумент за него,  но очевидно хората не са от камък.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/oy9Sa-m9seY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *