Мошеник се присламчи към Лили Иванова

Лили в компанията на Стефан Зашев, който се представя за неин любовник
Лили в компанията на Стефан Зашев, който се представя за неин любовник

  Галантен кавалер на възраст около 55 е дясната ръка на Лили Иванова за предстоящия й концерт в Брюксел на 12 октомври. Бизнесмен с името Стефан Зашев, сдобил се с частична популярност покрай Лили Иванова, организира от-до българската вечер в белгийската столица. Той бръмчи за всичко: наема заличката за конференции в покрайнините на града, пласира пропуските, ще посрещне лично и настани любимата си певица в нает от него хотел.

Същият господин урежда за втори път участие на Лили Иванова в Брюксел. Естрадната ни легенда вече е пяла през 2005 г. пред носталгично настроени сънародници. Залата от 650 места тогава се запълнила наполовина.

Сега Зашев, който се подвизава в Брюксел, бил заклет от Лили да я напълни 100 процента, за да не се повтори най-вече конфузът от Париж. Изявата на Иванова в „Олимпия“ през 2009 г. пак бе организирана от Зашев и бе скромно посетена въпреки гръмкия пиар.

Лили ИвановаРешен на всичко да поправи грешката си, при втория си опит да представи Лили в Брюксел бизнесменът не пуснал билети на касата, а сам се заел да ги разпространява на база личен чар и служебни контакти. Който искал да си купи пропуск, трябвало първо да му се представи. Така двамцата с Лили се застраховали да не влязат и недоброжелатели на концерта. Нагърбилият се с доброто дело мъж се ползва по-скоро с търчи-лъжи репутация в родината си, отколкото делова. Злонамерени твърдят, че той няма сериозен и едър бизнес в чужбина, а работел в чейндж бюро. Преди това продавал перилни препарати. Голямата му мечта на младини била да стане естраден певец, затова се опитвал да се сближи ту с Васко Кеца, ту с Лили Иванова, които да лансират кариерата му. Не се получило, затова завършил икономика.

В по-късни времена все пак успял да се докопа до Лили чрез подаръци от Брюксел за нейния будоар – обувки, коланчета, туй – онуй, и се сближили много. Доволна и щастлива, звездата даже започнала да го кани на рождените си дни. „Той направи много за мен“, повтаря Лили в интервюта.

Софийски клюкари обаче издават Зашев за фукните му, че бил нещо повече от платоничен приятел на Лили. И се кискат над тях, защото имали друга информация за предпочитанията му в кревата. Последното не му пречело зад гърба на Лили направо да се представя за неин любовник. Певицата знаела, но си траела.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *