Моника Валериева изригна: Благой Георгиев е латентен гей!!!

Благой Георгиев
Жесток гей скандал се завихрил в къщата на „Вип Брадър“, научи сензационно сайтът Senzacia.net от хора в сценарния екип на предаването. Интригата се е завъртяла около името на футболиста Благой Георгиев, който наскоро се задоми. От разговор между Катрин Вачева и Моника Валериева станало ясно, че суетния футболист и разбивач на женски сърца всъщност е прикрит, латентен гей.

Засега обаче продуцентите на предаването не излъчват въпросните кадри, по причина, че двете диви с лековата репутация с твърденията си могат да докарат на продуцентския екип ново съдебно дело. Припомняме, че Валери Божинов завежда иск срещу „Биг брадър“ и телевизията заради твърденията на участника Кристиян, че е имал хомосексуална връзка с футболиста.

Този път се наложило продуцентите Радо Тушев и Нико Тупарев да обсъдят въпроса с ръководството на Нова тв., която го отнесе заради раздухването в ефир на предишната гей афера. Веднага след излъъчването й мениджърът на Божинов, Георги Граден заплашил, че ще съди риалити формата и Нова телевизия, за това, че разгласяват неверни и позорящи клиента му клюки и интриги. Стигнало се до там Нова телевизия да се извини официално на Валери Божинов. Но въпреки това Валери Божинов заведе съдебно дело с иск медията да му изплати 210 хиляди лева обезщетение, които щял да дари на домове за сираци. Моника Валериева
От телевизията са препоръчали скандалния разговор между Валериева и Вачева да не се излъчва, за да не попадне телевизията отново в съдебна сага и излишни разходи. Нова телевизия се е намесила и в подбора на участниците и във Вип формата. Така например от окончателната листа с участниците е отпаднал геят-фризьор Костадин Колев, по-известен с прозвището си Дженифър Бенедикшън, популярен сред столичните „сестри“ и като Българската Кончита Вурст. Зложелатели подшушнали в телевизията, че младежът е имал няколко сексуални връзки с известни наши мачовци и възнамерявал да използва „Вип Брадър“ за да разкаже в Къщата с най-големи подробности и пикантерии за приключенията си.

А що се отнася за Благой Георгиев… Името на Джизъса бе намесено в разговора между двете старлетки по повод приказките им пред съквартирантите в Къщата за мъжката суета и защо все повече представители на силния пол прибягват към разкрасителни процедури и пластични операции. Катрин Вачева казала, че познава един наш метросексуален футболист, който си е направил разкрасителна операция за по-плътни и чувствени устни. Валериева пък, за която из хайлайфа се клюкари, че е спала с Валери Божинов и Ники Михайлов, потвърдила казаното и добавила, че въпросният младеж е особено религиозен, тялото му е изпъстрено с татуировки и играе в руски отбор. Така че никой от съквартирантите да не остане с грешно впечатление кого визират двете. И за капак Моника изстреляла, че татуирания ревностен християнин всъщност е латентен хомосексуалист.

Богатата сексуална биография на Благо Георгиев обаче сочи точно обратното. Футболистът е популярен с огромната бройка жени, минали през кревата му. Като последна в тефтерчето му е руската красавица Есмер Омерова, която в края на миналия месец успя да го ожени за себе си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *