Мишо Шамара: Мъжете в България сме малко!

Биг Ша и малкото шамарче!

Мишо Шамара, човекът доайен на рап културата в България и един от основателите на този музикален стил у нас сподели, че  родният рап вече е преживял сериозно развитие и сега може да се каже, че отправя сериозни послания към публиката си.

Рапърът сподели  още, че този музикален стил е сред най-бурно развиващите се артистични форми по света и разкри, че  смята да помогне на детето си да се развива в този жанр. Въпреки че още е много малък за послания, той хвали сина си, че имал време да докаже на какво е способно детето. Биг Ша не пропусна да разкритикува и младежта днес, по-специално момчетата, които се държали като момичета. Според него, на тинейджърите им трябвала силна ръка, за да пораснат като достойни членове

Мишо Шамара

на общността ни. Нещо повече, според него мъжете в България са малко, а повечето момчета са като момиченцата. И допълни, че сега на това поколение му е доста по-лесно, отколкото на неговото. Според него на младежите им липсва реалното общуване, което не може да се замести от Интернет. Мишо разкри, че всичко, което имало да казва, го казвал чрез песните си. И си признава, че е бил откровен човек, дори първичен, не обичал излишните и фалшиви думички и маски.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/drW3VjqlgcU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *