Михаил Билалов имал мераци по младата актриса Весела Бабинова

Михаил Билалов и Весела Бабинова в спектакъла "Нощна пеперуда"

  Скромният на вид Михаил Билалов не спира да изненадва с пикантните подробности, изплуващи от личния му живот. След разкритата афера с БНТ водещата Александра Гюзелева – Шани актьорът уж се беше кротнал при японската си жена Санае.

От театралните cpeди обаче издават, че забранените връзки са запазена марка на Джаро, който е заформил поредната си авантюра с млада своя колежка от театъра.

Името на въпросната девойка е Весела Бабинова. Макар, че госпожицата е неизвестна за масовата публика, тя вече пожъна един от най-големите си успехи на тазгодишните „Аскеери“, печелейки награда за изгряваща звезда с ролята си в „Нощна пеперуда“. Именно в хитовия спектакъл на Явор Гърдев Весела се запознава със сценичния си партньор Михаил Билалов. Искрите пламват мигновено, тъй като талантливият актьор е поразен от интелекта и професионалните качества на девойката, която все още е само третокурсничка в НАТФИЗ.

Михаил Билалов

Любопитна подробност е, че за да се впише перфектно в сложния си образ, Весела Бабинова се научава да разглобява автомат „Калашников“ само за 6 секунди, а няколко месеца преди премиерата на представлението ходи на уроци по балетно майсторство, за да пресъздаде точно леките пеперудени движения на героинята си.

Възхитен от всичко това, Михаил Билалов бързо хлътва по колежката си.

Според клюката в театралните среди авантюрата на двамата е кратка и продължава само няколко седмици, до началото на май, когато Джаро заминава за Париж при законното си семейство – Санае и двете им невръстни дъщери.

Весела Бабинова

За Весела обаче кратката връзка със звездния актьор не е загуба на време, а натрупване на полезен професионален опит за в бъдеще. За разлика от други обаче, тя не парадира с отношенията си и вместо да изложи любимия си, запазва историята в дискретност.

Талантливата актриса прежалва бързо актьора. След като Билалов се връща в брачното си ложе, Весела започва да движи в една компания с друга добре позната на зрителите звезда от сериал – Луиза Григорова. Весела става неразделна с кльощавата моделка от „Стъклен дом“ и двете редовно могат да бъдат засечени да пиянстват по нощните заведения в столицата. Нещата стигат до там, че младите актриси чистосърдечно признават за влеченията си една към друга.

„Бих станала лесбийка заради нея“, изцепва се публично Луиза, докато Весела отвръща с по-завоалираното твърдение, че двете биха били страхотна двойка, ако са заедно.

Дали палавите госпожици са изконсумирали горещите страсти помежду си, не е ясно, тъй като подобно на авантюрата си с Михаил Билалов Бабинова запазва мълчание и относно отношенията с колежката си.

Александра Гюзелева - Шани

В последните седмици обаче бившата изгора на Джаро беше забъркана в афера с paп певец. Момчето се казва Филип и познава Весела именно покрай Луиза Григорова, тъй като е пръв приятел на нейното гадже Стефан. Той пък е бивш на Радина Кърджилова, така че любовната плетеница става повече от сложна. Бабинова обаче категорично твърди, че не е интимна половинка на Филип и двамата са само много добри приятели.

Междувременно пък плъзна клюката и за нова интимна афера на Билалов.

Ако се вярва на мълвата, Джаро в момента имал отношения със сценарист-ката на „Под прикритие“ Ваня Николова. Тя пък от своя страна е бивша муза на Андрей Пантев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *