Михаела Филева би шута на гаджето си Павел! Вижте всичко за предателството му:

Михаела Павел1Поп певицата Михаела Филева е зарязала гаджето си  Павел Николов.

С рапъра от известния дует тя живя цели две години и двамата се разбираха отлично – еднакви интереси, еднакви амбиции, еднакво известни и готови на всичко за музиката и любовта.

Двамата даже решиха, че са един за друг и  бяха сигурни, че искат да останат завинаги заедно. В края на годината планираха годеж, а по-късно и сватба.

Внезапно обаче идилията се превърна в кошмар.

Михаела ПавелКато всеки мъж, Павката е със слаби ангели и докато води „Гласът на България”, наблюдавал мацките с интерес. И не само ги наблюдавал, но и флиртувал с тях. Те също не си поплювали и една от участничките започнала да му дава аванси и да го сваля. Павел бил поласкан, че такава пищна мацка се въртяла около него и го гледала влюбено. Той харесал изкусителката и първо започнал дълга свалка с нея, а след това консумирали връзката си в близкия хотел.

Както е нормално, Михаела последна научила за забежката му, за която знаел целият екип на шоуто.

Без да вдига скандали и без да иска обяснения, тя си събрала багажа и напуснала общото им жилище. Павел хукнал да я гони и да се опита да си я върне, но тя му затваряла телефона и единствено му заявила категорично, че това е краят.

Певицата има силна непоносимост към мъже със слаб ангел и никак не е склонна да прощава. Самата тя е израстнала без баща, тъй като той кръшнал на майка й с друга и я оставил сама да отглежда детето си. Чак след години разбрала, че той се оженил за другата и имал двама близнаци. Михаела никога не му простила, че я изоставил и единственото, което иска от мъжете, е вярност. Павел обаче не оправдал очакванията й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *