Митьо Пищова си купи гроб за 1500 лева!

Митьо Пищова 7колаПредплатих си гроб за 1500 лева, изтърси Митьо Пищова, който все още се търкаля в хотелската си стая с куп хапчета в ръка.

„Не искам, ако умра, близките ми да се кахърят откъде да извадят пари да ме изпратят подобаващо. Купих си парцела точно до дядо ми  в семейна гробница във Велико Търново и вече съм спокоен“.

Странната инвестиция бохемът направил, след като престоя шест дни в кардиологичното отделение на бургаската болница.

Там той попадна  след оргия с четири манекенки в Слънчев бряг, в която бил прекалил с алкохола и виаграта. Седим си ние в джакузито, пием си шампанско, заливаме се със сметана и аз я облизвам от гърдите на моите зайчета, когато нещо ми се завъртя джакузито и те, милите, се изплашили и извикали линейка. Едва ми обули гащите, за да не ме вкарат гол в линейката.

Оказа се, че съм бил направо умрял, разказва бившият кандидат за президент.  Спасиха ме с последни сили. Какво ли не направиха за мен. Пускаха ми токове,  вкарваха ми системи, гледаха ми сърцето отвътре. После ме пуснаха, но ми казаха да не пия, да не ям солено и сладко, да внимавам.

Че то това живот ли е? Да не пиеш, да не ядеш, а манекенките да ги гледаш само на снимки.

МитьоЩе кротувам още седмица и после пак ще го ударя на живот. Прясна рибка, яхти, шампанско, красавици.  Ако иска Господ, да ме прибира, то нека да си замина достойно. Обграден от голи момичета, а не от разни системи и жици.  3508 манекенки бях стигнал в списъка с постиженията си,  преди да припадна на Слънчака, ама смятам да  увелича бройката, обясни Пищова.

Митьо бе изписан вчера от болницата  под съпровода на цигански оркестър за ужас на останалите пациенти, а за докторите бе приготвил печено агне в  знак на благодарност, въпреки че дал още 6 бона за престоя. Парите нямат значение, важното е, че ме изписаха жив, хвали се той.

А сега отмаря на сянка в хотела си в Слънчев бряг и се готви за нови подвизи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *