Митко Щерев изкукурига, пише еротичен роман!

Митко Щерев с дъщеря си Александра

  Митко Щерев отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг. Композиторът, който чукна 67, поканил на тържеството в дома си само щерките Александра и Рая с двете внучета Мишел и Денис.

„Подариха ми баровски пуловер на квадрати“, изфука се самият той и обясни, че щял да ползва армагана само в дома си, за да хармонира с чисто новото му обзавеждане.

След като срутили стени и зидали балкони, майстори превърнали малката му гарсониера в ж.к. „Младост“ в просторно жилище. Помещението, което преди ползвал за кухня, сега е оборудвал като творчески кабинет. В него смятал да сътвори още куп шлагери.

Мъжът, който бе признат за филмов композитор на столетието, от известно време развива и писателска дарба. Последният му роман „Гостенка от космоса“ е вече в книжарниците.

Книгата започва с това, че извънземни кацат при Седемте рилски езера и поверяват едно момиче на грижите на земно семейство. Сюжета Митко сънувал още през лятото на миналата година.

„Сега работя върху нова книга. Ще се казва „Възходът и падението на естрадната звезда Мими“. Тя е събирателен образ на няколко такива и вече съм написал 20 страници в еротично-сексуален аспект.

Има интелектуална закачка и фрази от рода на: „Нищо, че тя беше „на вие“ с чувството си за хумор“ и „Най много го влудяваха нежната й кожа и гърдите й, които гледат настрани“.

Някои може би ще открият известна прилика и с примата на естрадата ни, с която музикантът доскоро беше в съдебни битки. Сагата приключи в негова полза, а сега Митко е дал отново на съд Максим Горанов и Валери Конов, които се опитаха да присвоят марката му „Диана експрес“, но не успяха. Иска им по 5000 лева обезщетение за нанесени морални щети. Съдът е уважил молбата и сега те имат забрана да изпълняват негови песни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *