Мис Крокодил – Тоца с първата си научна публикация!

Антония Петрова

Не особено ласкаво наричаната най-красива българка за 2009 Мис Крокодил вече може да се похвали с първата си научна публикация.

Антония Петрова разби на пух и прах всички вицове за блондинките и за пореден път доказа, че има нещо повече в главата си, освен красива усмивка. Самата госпожа Бередин – Петрова, побърза да се похвали във Фейсбука си с първата си официална публикация като юрист.

Самата красавица признава, че е много щастлива, че юридическо списание харесало и избрало неин анализ и го публикувал! Като желанието на Тоца е тази публикация да сложи начало на научните й разработки в областта на правото. Нейните фенове побързаха да я похвалят и й пожелаха успех в това й поприще на личната й страница в социалната мрежа.

Коментара на Антония

Всъщност още при избирането си за мис България 2009, скандалната блондинка даде заявка, че няма да е поредната красива куха лейка, а амбициозна дама, градяща кариера. Антония изкарала практика няколко месеца в столична адвокатска кантора, а сега Тоцка вече е съдружник във фирма, занимаваща се с юридически и финансови услуги. Като дори не крие амбициите си в бъдеще да се занимава и с политика.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MurBUE0YMQI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *