Мистериозен любовник е спонсора на мегаконцерта на Анелия!

Кой спонсорира Анелия?

Според най-груби сметки, концертът на поп фолк дивата Анелия, който ще се проведе на 1 ноември в НДК, ще й струва около 30 хиляди лева.

Шоуто й ще бъде посветено на десетгодишнината на певицата на музикалната сцена. Но кой ще плати масрафа, чудят се феновете? Със сигурност няма да е бившият й щедър спонсор и мъж Коко Динев. Явно на хризонта се е появил нов чичко паричко, гадаят феновете.

Но кой е той, никой не знае. Известно е само, че е доста щедър и заможен. Имал бизнес в чужбина и предложил услугите си на певицата на драго сърце, а тя с още по-драго ги е приела.

Анелия

Гурбетчията сега ще поеме всички екстри на юбилейния спектакъл. Изпълнителката на „Да ти викна ли такси“, получавайки достъп до портфейла на богаташа, си е разтворила широко пръстите и харчи без мярка, твърди мълвата. Красавицата е наела култовата Зала номер три на НДК и е организирала екип, който да се грижи за всичко от сценария на юбилея до спецефектите.

Изпълнителката е изразила желание да пее зад огромни огньове, а зад нея във въздуха да трещят и летят фойерверки, наела е и голям оркестър и купила десетина нови тоалети, с които да зарадва публиката.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5b8dPvQUCdU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *