Миро на Черната Златка проговори – чака я нова любовна драма!

Златка Димитрова

Явно пред Златка се очертава поредната любовна драма, след шоуто. Плеймейтката беше решила да скъса с жененият си приятел Миро, след  като излезе от къщата на ВИП Брадър.

Но Миро не е на това мнение. Той споделил пред свои близки, че щял да чака Златка да излезе от шоуто и искал да си остане с нея като продължат връзката си. Него не го притеснявало това, че тя едва ли не му се подигра пред цяла България, проливайки сълзи по  бившата си тръпка Благой Иванов- Багата.

И още повече го изложи като разкри пред камерите на Големият Брат пикантни подробности за тяхната настояща връзка. И така за пореден път го злепостави пред хората и семейството му. Миро мислел, че това, което се случило с нея във ВИП Брадър е нещо нормално и нямало да я зареже, но не мислел да зареже и жена си.

Миро на Златка е малко мургав бизнесмен

Разбира се, тези негови излияния породиха много  коментари в интернет. Онези, които симпатизират на Златка, мислят, че Миро само я използва като салфетка, която във всеки един момент може да захвърли или смени.

Което и най- глупавия човек вижда, ако уважава Златка, той би следвало да спре да се подиграва по този начин с нея, а да се разделят и да остане достойно при съпругата си. Други пък считат, че плеймейтката е тази, която трябва да остави този човек и да не се бърка в семейството му, което тя възнамерява да направи след излизането си от Къщата.

Не е ясно защо той настоява да продължат с тази пародия.  Даже някой сравняват Черната Златка с Николета Лозанова и вярват, че тя била  готова на всичко за да разбие семейството на Миро.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gbzeS_6giOI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *