Мира Радева – слугинята на „ВИП Брадър“

Мира Радева
Мира Радева

  След почти месец пълна изолация звездите в Къщата на „ВИП Брадър“ вече си поделиха ролите. Най-активната през деня остава социоложката Мира Радева, която заедно с другата улегнала дама в шоуто Ирина Флорин бе избрана единодушно за слугиня на останалите участници.

Че Мира и Ирина най-много обират от мързела на виповете, стана ясно още в началото на шоуто. Вече почти 30 дни обаче двете дами изнемогват в желанието си да поддържат уюта и подредбата на дома в прилични граници. Тяхната дисциплина по отношения на хигиената дори жестоко бе подиграна от останалите които с маниери на мърлячи почти не пипват досадната и неблагодарна къщна работа.

Мира Радева„Защо да чистим? Не е ли по-добре да го оставим Мира утре да го направи?“, уж на шега се изпусна преди дни Мишо Шамара и с това обобщи настроенията на останалите звезди по отношение на социоложката. Самата Радева пък често е нападана, че непрестанно е в кухнята и е първата, която сутрин пуска печката да прави мекици, баници и погачи на своите съквартиранти.

Ирина пък е най-набутана в чистенето. Поп звездата е единствената дама, която редовно запретва ръкави, за да изтърка мизерията в банята и да премахне кирта и боклуците по плочките.

Единствената благодарност на съквартирантите към нея е, че не я закачат и засега я пазят от интриги. Цяло чудо е, че Флорин до този момент се е опазила и не се е забъркала в нито една интрига.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *