Виж защо Мира Радева е скарана с дъщеря си

Мира Радева
Мира Радева

  Социоложката Мира Радева не била виждала дъщеря си цяла година, защото начинаещата певица Ани отказвала рандевуто. Двете били жестоко скарани, а Мира загубила надежда, че ще види някой ден зет си на живо. Сензационното разкритие направи порн*актрисата Еделвайс, на която социоложката се изповядала в Къщата.

Анализаторката на политическите процеси се навила да влезе в шоуто с надеждата да се сближи отново с щерка си, а и да я лансира като певица.

Дъщерята на Мира Радева с гаджето си
Дъщерята на Мира Радева с гаджето си

Радева си давала сметка, че поема огромен риск пред 60-те камери да лъсне обидното отношение на мъжа й Иво към нея. Въпреки това решила да играе вабанк, но не допускала, че в Къщата ще се сблъска с мощен опонент като Павел Чернев. Той я обвини, че е част от социологическата мафия и манипулира проучванията си. Зрителите бяха шокирани, че Ани не изрече нито една дума в защита на майка си.

Както вървят нещата, Радева и щерка й не само няма да се помирят, но момичето час по-скоро ще замине отново за Америка, откъдето едва ли ще се върне следващите години.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *