Мира Радева разкри сензационно: Станка Златева ми извади хернията!

Мира Радева
Мира Радева

Престоят в Къщата на „ВИП Брадър“ се е оказал ужасяващо физическо изпитание за някои от съквартирантите. След излизането си от шоуто социоложката Мира Радева сензационно разкри пред журналисти, че е получила няколко тежки травми по тялото си, останали скрити от зрителите. Всички те са били в резултат на атаките на олимпийската медалистка по борба Станка Златева.

Станка Златева
Станка Златева

„Тя е силов човек. Агресивна е. Още от първите дни ме заплашваше. Когато сутрин я поздравявах, исках да й кажа някоя шега, тя ми отговаряше: „Айде махай се от тука, че както ми е прекипяло, ей сега ще те метна на пода…“. Не ми е приятно, че й се рисува образ на ангел, когато ние всички в Къщата реално сме й яли кютека“, сподели пред журналисти потресената социоложка. Тя останала изумена, че зрителите изобщо не са наясно с истинското лице на Златева. „Очевидно е, че не всичко, свързано с нея, е излъчвано“, каза Радева.

Мира разказа и любопитен епизод от пребиваването си в шоуто, който остана в тайна за зрителите пред малкия екран. В него, докато съквартирантите се биели с възглавници, тя била жестоко помляна от Станка. Златева намерила в уж забавната игра добър начин да си отмъсти на социоложката за всички думи, които тя била казала за нея по време на престоя си в шоуто, и не я щадила. Няколко пъти я уцелила в носа с всичка сила и шурнала кръв. Мира обаче се стреснала, измъкнала се от играта и се изнизала в банята, за да спре теча.

„Върнах се с тампон в носа и помолих малко да се укроти играта. Добре, че Ирина и Ваня видяха всичко и сложиха Станка да седи настрана и да не се бие“, разказва социоложката.

По-късно обаче се оказало, че освен тези поражения по тялото й има и други, при това далеч по-опасни. В безобидната игра Златева на няколко пъти я джаснала толкова мощно, че и отворила стара травма. Мира имала пъпна херния, която получила по време на бременността и след боя с възглавници проблемът отново се обадил с пълна сила. Цяла вечер Радева не мигнала от силни болки, а на сутринта съквартирантите й я убедили да повика лекар. Той пък успял да намести хернията без операция и така историята бързо се потулила.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *