Мира Радева пробвала ин витро на 50 г.

Мира изпаднала в депресия след неуспешен опит да роди от гаджето си
Мира изпаднала в депресия след неуспешен опит да роди от гаджето си

  55–годишната Мира Радева е била в тежка депресия след несполучливо ин витро. Тя трудно преживяла неуспешния опит да роди дете на приятеля си Ивайло Станчев, който се оказа вторият изгонен от Къщата на „ВИП Брадър“. „Не мога да упрекна Мира за това, което е станало, нито когото и да било. Нормално е всеки да иска поколение“, призна половинката й Иво.

Когато се срещнали преди 7 години с 14 години по-младият от нея бивш борец, Мира вече имала 2 неуспешни брака зад гърба си. Той пък преживял един развод. Бракът му продължил едва година и три месеца. Двамата с бившата му жена решили да се разделят цивилизовано, но според закона трябвало да минат 3 години от началото на брака им, за да се разведат по взаимно съгласие.

Мира Радева със съпруга си Ивайло
Мира Радева със съпруга си Ивайло

„През това време тя забременя от друг мъж. И законът е такъв, че данните в регистъра са мои. Когато тя роди, детето беше записано с моите данни. След това водихме дела“, разказва Ивайло.

Иначе Мира Радева втрещи Къщата с откровени признания за сексуалния си живот. Пред слисаните брадъри тя довери, че стимулира с пръст простатата на Иво, на когото това много му допадало. При вида на потресените мъже, които скочиха, че това не е нормално, Радева се разкрещя: „Ето! Вие страдате от хомосек*уална паника! Това е напълно нормално“. Малко по-късно цапнатата в устата социоложка сравни ваг*ната си с буркан.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *