Мими Иванова се наплака в родния Хисар!

Мими и Развигор оценяваха млади таланти на поредното издание на конкурса „15 лалета“

  Празник и тъга се сляха у Мими Иванова при нейното завръщане в Хисаря. Родният град на една от най-популярните български певици за всички времена я зарадва с поредно издание на конкурса „15 лалета“. Млади участници от цяла България се явиха с интерпретации на песни от нейния репертоар.

Също като в Дебеляновия стих се почувства певицата близо до бащината си къща. Очевидци разказват, че Мими се разплакала недалеч от нея и нямала сили да продължи. На мястото на бащиния й дом сега има нова къща строена от семействата на сестрите й. Мими е най-малката от тях. Едната й кака почива преди 2 години, а другата, най-голямата, била по време на конкурса за операция в София.

Разстроена, Иванова не пожелала да влезе, камо ли да преспи в пустия дом. „Доживях и това! Да видя къщата си напълно празна!“, споделила тъгата си Мими. Певицата отсяда със съпруга си Развигор Попов в апартамент в местен / СПА/ хотел.

Като се изключи съкровеният момент, поп звездата е щастлива от факта, че съгражданите я почитат като своя гордост. „Май ще съм първият пророк в собствения си град, ако се вярва на поговорките“, шегува се певицата.

Един от основните организатори – местният учител по музика Иван Димов, уточни, че конкурсът включва и волна програма освен условието да се представи известна песен на Мими Иванова и Развигор.

Над 150 участници от цялата страна се стичат за „15 лалета“ и дават хляб на местния бизнес, преизпълвайки хотелите в началото на май. Заради големия интерес певческото състезание се провежда цели 3 дни.

„Организацията бе чудесна! Буквално се просълзявам от радост и удоволствие докато слушам малките славейчета коментира пък композиторът Развигор Попов. Той бе особено внимателен да не пропусне да си пусне фиш за тотото.

„Не само заради джакпота играя. Тотото ми е страст от младини. Като студент спечелих голяма сума и с нея си купих първата кола, което ми придаде голяма важност в очите на връстниците. По това време в София дали и стотина души да са имали кола“, смее се авторът на „15 лалета“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *