Миляна Велева и Зинаида Златанова – като две капки вода!

Миляна Велева
Миляна Велева

Истински смут настанал преди време в Министерския съвет, когато сестрата на вицепремиера Зинаида Златанова – Миляна Велева, отишла на гости на родственицата си в сградата на „Дондуков“ 1.

Служителите на входа в първия момент решили, че това е заместничката на Пламен Орешарски, но не можели да повярват на очите си, защото били видели Златанова да пристига на работа преди 10 минути, а не забелязали да напуска сградата след това.

Приликата между Зинаида и Миляна е толкова голяма, че понякога ги бъркали най-близките им приятели. Сестрата на вицепремиера, която дълги години се изявяваше като спортен

Зинаида Златанова
Зинаида Златанова

журналист, неотдавна оглави новините на близките до банкера Цветан Василев телевизии ТВ7 и Нюз7. Преди напускането на Николай Бареков като шеф на медията Миляна бе изпълнителен продуцент на дирекция „Спорт“ и водещ на спортните новини.

ТВ7, в която се правят някои от най-скъпите продукции в ефира, продължава да има нищожен пазарен дял и шефовете й вече от няколко месеца обмислят продажбата й. Началниците сега разчитат на новото риалити „Музикална академия“ да вдигне до прилични цифри рейтинга на телевизията. В шоуто, продуцирано от Иван и Андрей, под един покрив ще живеят известни певци и техни начинаещи колеги, а жури ще оценява кой от тях може да пее.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *