Милото буни Сатирата

Калин Сърменов
Калин Сърменов

Калин Сърменов, който нашумя с ролята си на Милото от сериала „Седем часа разлика“, се е вживял съвсем в ролята си на мастит мафиот и крои план след план, с който да смаже наследилия го на поста директор на Сатиричния театър Здравко Митков. Популярният режисьор спечели конкурса за шефското място на една от най-успешните сцени в столицата, като по този начин уволни Сърменов.

Здравко Митков стана директор след конкурс
Здравко Митков стана директор след конкурс

Въпреки че той заемаше поста временно, Милото превърна Сатирата в бащиния и успя дори да използва театъра като помощно средство за печелене на обществени поръчки за неговата пиар фирма. „Плакатите за постановките, рекламните слогани, въобще всичко, свързано с промотирането на театъра, се изпълняваше от фирмата на Калин“, разкриват хора от екипа на театъра. Затова и на Милото му било особено тежко да се раздели с това така доходоносно занимание. И сега, с всички средства, търси начини за дискредитиране на Митков.

Първия уепех в тази си мисия Милото постигнал, след като успял да накара своя екранен син от „Седем часа разлика“ Тони Минасян да напусне редиците на Сатиричния театър. Калин така изманипулирал младата звезда, че той да изкара Здравко Митков виновен за напускането му. Новият шеф на театъра бил представен като тиранин, диктатор и ужасен човек, който се гаври с екипа. Милото обещал на Тони, че ще му намери успешна роля в киното, но за да му помогне, трябва да напусне сцената на столичната улица „Стефан Караджа“

На Минасян не му било особено трудно да си хване шапката и да се махне, защото заплатата му в театъра е около 400 лева. След него да напусне театъра възнамерявала и красавицата Гергана Плетньова. Тя е позната на зрителите от сериала „Недадените“, както и от много постановки. Русата актриса също заплашила да напусне театъра, ако Митков остане на директорския пост.

„Калин готви „преврат“ срещу Здравко, иска да го свали от поста, и малко по малко ще търси начини да докаже, че не го бива за директор.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *