Милко прати Преслава на Евровизия

Милко е сигурен в успеха на Преслава
Милко е сигурен в успеха на Преслава

  Преслава има много да черпи ментора си Милко Калайджиев. Колегата й направи сериозна четка в последното си телевизионно интервю. Мустак №1 на фолка заяви, че именно тя е певицата, която би могла да донесе на България така бленувания успех в конкурса Евровизия.

Милко, който преди години откри добричлийката за голямата сцена, е убеден, че Преслава ще шашне чужденците с таланта си. Победата й била сигурна, тъй като можела да пее всичко и владеела до съвършенство гласа си.

Милко Калайджиев и Преслава„Ако Преслава се пробва да се представи на Евровизия, може да направи много. Има уникален глас. Да, Преслава трябва да ни представи на конкурса. Тя отдавна се е доказала у нас, пет пъти е отличена с „Певица на годината“. Какво още да показва у нас?! Има съвършен глас и притежава умението да си играе с него. Ако запише една поп песен, влагайки тези неща, които умее, ще направи страшно впечатление“, твърди Милко. Освен на пайнерка №1, той е дал професионален тласък и на Анелия, Галена и Джена.

Изпълнителят на „За да те забравя“ подчерта, че Софи Маринова е огромен талант, но парчето й не постигнало очаквания успех на конкурса Евровизия по ред причини. Основната? Песента й не била подходяща.

Когато се прави парче за подобен форум, трябва да се мисли не за това, дали ще се хареса у нас, а дали ще пасне на вкуса на чужденците, смята Милко.

„В България нека гласуват за теб и заминаваш, но трябва да мислиш за навън. Ето например една колежка, страхотна певица, издава песни, които обаче никога не успяват да станат хит. Защо?! Понеже единствено тя си ги харесва. Не е важното ти да я харесваш, бе! Правиш песен и я пускаш на 50 човека. Като кажат: „Е, жестока е“, тогава. Важно е хората да харесват, това което правиш.“

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *