Милен Цветков и Ивета очакват бебе!

Ивета е 20 години по- млада от Милен

Милен Цветков и приятелката му Ивета очакват бебе, призна самият водещ от Нова тв. Разкритието направи щастливият баща в предаването на колежката си Гала.

Водещата на „На кафе” показа снимка на приятелката на Милен, от която личи, че коремът й е доста закръглен. Гала се свърза с колегата си по телефона и директно го попита дали е вярно, че с Ивета ще имат дете. Милен Цветков не обича да излага на показ личния си живот. Затова пробва да излезе от ситуацията с шега. Водещият се избъзика, че Ивета се ояла със сланина през зимата и качила няколко килограма.

Гала обаче не се предаде и продължи да увещава Милен да си признае. Накрая Цветков капитулира и разкри, че наистина има новина – с Ивета ще стават родители. Водещият на „Часът  на” разказа,

Калина прекарва всяко лято с баща си

че 15- годишната му дъщеря Калина също е много щастлива за бебето и поръчала да има сестричка.

Милен и Ивета са заедно от три години. Запознават се през лятото на родното Черноморие, където и двамата къмпингували с приятели. Скоро след това се събират под един покрив. Връзката им обаче не върви гладко. Двамата ту се събират, ту се разделят. Миналото лято Милен Цветков обяви, че окончателно са скъсали. Раздялата обаче не трае дълго време и двамата отново се събират. Малко след това Милен потвърди, че вече са официално сгодени. Засега обаче сватба не се задава.

Дъщерята на водещия от първия му брак живее с майка си в Холандия, но всяко лято прекарва заедно с баща си на българското Черноморие. Калина приема много добре Ивета, която е само десет години по- голяма от нея.

Смях с Милен Цветков! ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *