Мика Стоичкова хукна по врачки – не може да си намери мъж!

Мика Стоичкова

Щерката на Камата се чуди защо още стои без гадже след като всичко й е на шест и би трябвало да е апетитна хапка за силния пол, издават нейни дружки.
Откакто се е завърнала в България, Мика все не може да случи на подходящ партньор и, ще не ще, движи само в компанията на приятелки.
„Какво не ми е наред, че все не мога да си намеря сериозен кандидат! Хубава съм, умна съм, заможна съм, известна съм, а мъжете сякаш бягат от мен“, кахъряла се христостоичковата наследница пред свои близки.
Нещо повече – 28-годишната хубавица почнала да си мисли, че е станала жертва на зли и завистливи очи, които са я урочасали.
И все по-често напоследък мислела да се обърне към някоя врачка, за да й разтури невървежа в любовта, издават от близкото обкръжение на Михаела Стоичкова.
В хайлайф средите обаче се говори, че причината Мика да е все сама не е метафизична, а съвсем реална – Христо Стоичков. С буйния си и непредвидим нрав, Модерният ляв стряскал всички кандидат-зетьове и горките момчета, колкото и да харесвали щерка му, не смеели много много да се навъртат край нея.
„Ако Мика Стоичкова иска да завъди гадже, да стои по-далеч от баща си! Тогава ще види как ще почнат да й се лепят като мухи на мед“, клатят глава нейни приятелки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Мика Стоичкова хукна по врачки – не може да си намери мъж!"

  1. silver price   25.07.2013 at 8:25

    Не казвайте: “Беше твърде добра за него.” Защо: Това би прозвучало сякаш й казвате, че има лош вкус. А и не се знае дали няма да се съберат отново. Вместо това кажете: “Той губи!” Всъщност изразявате една и съща гледна точка без да омаловажавате нейния някогашен любим. Не казвайте: “Радвам се, че се отърва от него. И без друго никога не съм го харесвала.” Защо: В такъв случай тя с право може да се учуди защо докато са били заедно вие сте го харесвали. Вместо това кажете: “Сигурна съм, че ще намериш някой, който ще ти даде това, от което имаш нужда!” По този начин акцентирате върху това, което предстои, а не върху онзи, с когото е била. Не казвайте: “Как може някой, който е толкова перфектен като теб, да е все още сам?” Защо: Това звучи, по-скоро като двусмислен комплимент. Това, което тя всъщност чува е: “Какво не ти е наред?” Вместо това кажете: “Срещаш ли се с някого?” Ако не желае да говори за това, просто се прехвърлете на друга тема.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *