Мика Стоичкова фалшифицира подписи

Михаела Стоичкова
Михаела Стоичкова

  Михаела Стоичкова е печен фалшификатор. Младата дама умеела да се подписва вместо двамата си родителите Христо и Марияна Стоичкови. Футболната легенда и бившата продавачка в „Аско Деница“ разбрали, че Мика се е научила да имитира подписите им, когато въпреки категоричната им забрана своенравната им дъщеря си направила първата татуировка.

„Сега съм на 25, а нея направих на 15. Много исках и се наложи да излъжа нашите. Подписах под документ майка ми, че е съгласна да ме нарисуват“, призна Мика.

Михаела Стоичкова Последвал гранде скандале, при който Камата едва се удържал да не нашамари прясно татуираната си първородна дъщеря. Въпреки неодобрението на родителите си тя продължила с татусите и за десет години вече има почти 10.

В семейството Мика е не само единствената татуирана, но и единствената последователка на йога. Откакто се прибрала в България, редовно катери Витоша, където си има любим огромен камък. „Сядам върху него и медитирам. Само по този начин намирам отговори на житейските си проблеми. На това ме научи един индиец, с когото се запознах в Германия“, казва Мика.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *