Мика Стоичкова се сгоди за Айкут и в Турция!

Мика Стоичкова сватбаМика Стоичкова  каза още веднъж „да“ на мъжа си  Айкут, този път в Турция.

Самата тя  се похвали в социалната мрежа за щастливото събитие, че й е предложен брак за втори път. Новината бе придружена и със снимка, на която показва новия  си годежен  пръстен. Към фотоса Мика пише: „Той ме попита. А аз му казах ДА!“.

Романтичният момент е запечатан на кадър на фона на Босфора. Младоженците, заедно с бебето са на почивка в Турция. Тe бяха за няколко дни в България, но явно на Айки и през ум не му е минало да предлага брак на жена си в нейната родина. Макар и да не е роден в Турция, той има достатъчно роднини там и я чувства като родна страна. Затова подарил ваканция на Мика  в южната ни съседка по повод рождения й ден, и докато са там, й подарил годежен пръстен.

В началото Мика обещаваше, че ще вдигне три сватби – едната в САЩ, която се наложи да стане бързо, тъй като вече беше доста бременна, втората в България и третата в Турция, за да са доволни всички. Явно няма да са доволни всички, най-вече Камата, който се надяваше да тропа хоро и с най-голямата си дъщеря в Правец.

Мика Айкут нов годежАйкут и Мика са заедно повече от две години. През  миналото лято те се венчаха на скромна церемония в градината на къщата си, която Стоичков им купи като сватбен подарък. Церемонията беше гражданска и нямаше никакъв религиозен елемент, а гости бяха само близките им приятели.

Преди няколко месеца се разчу, че  Айкут бил доста палав и кръшкал на жена си, а тя го спипала с тяхна близка в леглото. Замириса на развод, но Камата скръцна със зъби на зет си и го заплаши да му отнеме бизнеса с лимузини, за който самият той беше платил.

Мика беше изпаднала в депресия, но сега демонстрира щастие и се хвали с пръстени. Какво се случва всъщност в семейството и наистина ли са щастливи, или снимките са само за пред хората, никой не знае.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *