Мика Стоичкова повърна в ефир!

Мика си изповръща червата, докато гледаше гнусотиите

  Масово повръщане сътвориха продуцентите на „Къртицата“ Иван и Андрей. И участниците в шоуто, и коментаторите в студиото, дружно изпразниха стомасите си заради поредната хрумка на двамата „опосуми“. Водещите накараха всички в Базата да вечерят с полусурови животински очи.

Органите бяха от кози, овце, коне, агнета и биволи и предизвикаха истински ужас у всички в предаването. Някои от участниците като Рут Колева въобще не се и опитаха да хапнат от пихтиестото блюдо, но други решиха да се жертват.

От устните им течеше черна слуз, когато окото се пукнеше, но дори само звукът и гледката бяха достатъчни на Мика Стоичкова да повърне. Щерката на Камата бе в коментарното студио и щом видя страховитата гледка, на бегом изтича зад камерите, а когато се върна призна, че стомахът й не е издържал.

Примерът й последва и Марта Вачкова, която обаче си спести коментарите какво е правила в тоалетната.

Поръчката директно върнаха и участниците в „Къртицата“. Деян Донков трябваше да погълне око от кон и направи голяма саможертва, защото от 5 месеца е вегетарианец. Той сдъвка и глътна пихтиестата гадост, а после побърза да отиде до тоалетната. Същото направи и Рут Колева, без дори да е докоснала очите от агне, които й сервираха.

Доволен от ястието бе единствено Фънки, който коментираше в студиото. Той съжали, че не е в Базата, за да си хапне, защото очите били страхотно мезе за водка и той често ги консумирал, обилно полети с чеснов сос.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *