Мика Стоичкова: Не ме свърта на едно място!

Мика Стоичкова

Дълги години живяла в слънчева Испания, щерката на Христо Стоичков – Михаела, се върна в България и доста бързо намери своето поприще на телевизионния екран.

Мика признава, че й омръзнало да седи в Испания, дошла в България на ваканция, но й направили много добра оферта и решила да остане тук, за да се пробва в ново поприще. Дъщерята на футболната легенда определя известната си фамилия по скоро като привилегия, отколкото като тежест.

Като истинска благодарна дъщеря споделя, че е много задължена на баща си Христо Стоичков за всичко, което й е дал и й дава.

Името на Христо Стоичков отваряло всички врати пред нея. Своята работа в Испания, момичето определя като  прекалено динамична и изморителна, защото се труди в телевизия и радио, седем дни в седмицата, без почивка.

Мика

Затова и Мика ги помолила за една година отпуска, но тъкмо мислела, че ще почива и си намерила подобна работа в България.

Просто тя не може да си седи по цял ден в къщи без да прави нещо или да ходи по кафенета, тя се определя като хиперактивна. Девойката ходи на уроци по български, защото споделя, че все още мисли на испански език.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/3vYe5UxL75s

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *