Миглена Ангелова: Иван и Андрей ме карат да нося червено!

Миглена Ангелова

  Тя вече не е „дамата в червено“. Миглена Ангелова, която цяло десетилетие грееше с огнени костюми в тв ефира, реши да смени цвета на облеклото. Преди ден журналистката бе избрала друг десен – синьо.

„Как за първи път?! В живота винаги съм се обличала в различни цветове“, каза през смях Ангелова пред журналисти. Развесели я въпросът как така изневери на стила си и на финала на „Къртицата“ вместо в обичайното червено, се появи в синьо.

Водещата на „Открий себе си“ сподели, че това не е никаква новост за нея и хората, с които се среща в ежедневието си. Миглена има разноцветен и разнообразен гардероб. Показва го обаче само когато не е на екран.

Миглена се появи със син костюм в предаване за пръв път в телевизионната си кариера. Оказа се, че този цвят много й отива

„За предаването задължително се обличам в червено. Такова е решението на продуцентите. Затова и в служебния гардероб преобладава червеният цвят. По неволя си изградих такъв имидж“, коментира Миглена. Тя приема мнението на шефовете си Иван и Андрей, че в „Открий себе си“ отново трябва да е дамата в червено. Съгласна е, че това е неин образ. Той обаче не е от вчера.

Че носи предимно един цвят, Ангелова направи впечатление още навремето, когато бе водеща на „Искрено и лично“. Тогава се прочу като жената, която слага единствено червени дрехи в ефира и това си прозвище Миглена гордо носеше през всичките дълги години, през които предаването се излъчваше по Би Ти Ви. И сега, в „Открий себе си“ по ТВ 7, Миглена поддържа този си образ.

„Не съм отслабнала Това е оптическа измама. Дори съм качила 5 килограма. Ако трябва да съм честна, може и да са 7″, признава още колоритната русенка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Миглена Ангелова: Иван и Андрей ме карат да нося червено!"

  1. SS   24.06.2013 at 0:13

    Искам да я шибам тази.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *