Миглена Ангелова заби ново гадже!

Миглена Ангелова

Бившата тв водеща, скандалната мъжемелачка Миглена Ангелова, затвърди славата си на истинска секс машина. В глобалната мрежа се появи нейна снимка, на която се показва достойна за Кама сутра.

Мадам „Искрено и лично” демонстрира стегнати бедра, на които много нейни доста по-млади колежки могат само да завиждат. Мълвата гласи, че върховната форма на скандалната водеща се дължала на  креватни упражнения, които са  любимото занимание на секс тигрицата. В момента тя практикувала тази гимнастика с новото си, далеч по-младо от нея гадже.

Из хайлайф средите се говори, че тигрицата Миглена не можела да се нарадва на новата си изгора и изстисквала буквално и преносно силите му денонощно.

Миглена

Слухът, че Миглена е завъдила ново гадже се понесе още в началото на годината, когато бившата водеща се появи с кавалер под ръка  на светско парти.

Още тогава красавицата показа своите  любовни трепети пред близо 200 души народ. Ангелова  обаче нямало да се бракува за пореден път. Защото самата тя си признава, че не я бива за съпруга и семейният живот я отегчавал до смърт.

Близките до  Мадам „Искрено и лично”, често са споделяли пред медиите, че  звездата има бая властен характер и малко мъже могат да го изтърпят. Въпреки това красавицата приема тази клюка с усмивка.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HklSmMBcRKk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *