Миа Сантова ще става майка – бременна в петия месец!

Коремчето на Миа Сантова вече започва да си личи. Новинарката ще слезе от ефир, за да роди

  Миа Сантова е бременна и най-после ще осъществи мечтата си да стане майка, научихме сензационно. Топ новинарката е вече в петия месец и наедрялото коремче започва да личи на стройната й фигура. Затова решила сама да съобщи на колегите си bTV 7 и „Нюз 7″ благата вест преди седмица. Освен това се готви скоро да слезе от екрана, за да не рискува своето и здравето на бебето си.

Сантова вече имала проблеми в началните месеци на бременността си и разкрива, че се е чувствала доста зле. Причината обаче не е напредналата й като за първо раждане възраст – 39 години, а витаминна недостатъчност. Тя получила непоносимост към доста миризми и затова се хранела трудно, а и често й се повдигало

Оказало се, че не може да набавя достатъчно калории за себе си и бебето и вместо да качва, сваля килограми. След кратък престой в болница, където я захранвали на системи, неразположенията й отминали. Въпреки това тя е решена да не остава още дълго на екран и да превръща бременността си в сензация за зрителите.

Миа Сантова е сред най-потайните тв звезди и дори след колегите й малцина са наясно с подробности от личния й живот.

Само най-приближените й били наясно, че от 2 години тя е влюбена и споделя живота си с улегнал и сериозен мъж. Самоличността на половинката й обаче остава неизвестна, както и с какво се занимава. Двамата нямат брак, но още от миналата година планирали да станат родители.

Дългоочакваната вест пък им дошла като подарък за новата 2013 г. Миа и гаджето й били в Париж и навръх 31 декември тя се почувствала неразположена. Разпознала симптомите на бременността, а купеният от аптеката тест потвърдил подозренията й. Затова вечерта в полунощ на глас си пожелали само едно – здраво бебенце, което ще се появи на бял свят в края на лятото.

И Миа, и приятелят й нямат предпочитания за пола на детето и затова до последно не искат да знаят какъв е той, нито пък ще се подготвят за появата му.

„Не планираме сватба и сме доста далеч от всякаква суета. Ако исках да съм булка, отдавна щях да съм го направила. Пожелавам си само лека бременност и здраве“, категорична е новинарката. Затова за пръв път в живота си е решена да остави работата на втори план и да се отдаде на най-щастливото очакване за всяка жена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *