Мераклии тормозят Ели Гигова

Ели Гигова
Ели Гигова

Настървени почитатели тормозят милионерската наследница Ели Гигова в интернет. В профила й в социалната мрежа някои от феновете й непрекъснато я засипват с обяснения в любов и настойчиво се опитват да завържат по-близък контакт с нея.

За да привлекат – вниманието на Гигова, ухажорите и не се ограничават само до харесване и коментиране на всяка публикация в профила на водещата.

Някои са особено активни в качването на снимки на луксозни обувки, вечерни тоалети, диамантени бижута.

Ели ГиговаВсяка от тях е придружена от послание и обяснение в любов от странни чичковци. Едно от тях, което върви с няколко вечерни рокли, гласи: „Ели, избрал съм ти вечерни тоалети за светски партита! Аз много не харесвам партитата, защото в тях има доста снобизъм, но ако се наложи, ще ти бъда кавалер за вечерта!“.

Авторът на картичката не пропуска и ден, без да предлага ласките си в профила на Ели Гигова. Освен тях той редовно й пише стихове и възхвалява коасотата и талантите й.

Страницата на водещата до такава степен е обсебена от подобни излияния, че по-скоро е заприличала на виртуален олтар. На няколко пъти там се завързват и словесни схватки между феновете на българската Парис Хилтън. Едните се опитват да отбраняват честта и личното й пространство, а по-настъпателните преследвачи заявяват, че в неспирните публикации няма нищо лошо, и не спират да се надяват Ели да им обърне внимание.

Всяко нейно харесване на публикуван „побликуван подарък” също предизвиква бурни реакции и много сърчица в коментарите.

Освен публични постове по всичко личи, че двама-трима от най-активните фенове редовно пишат и лични съобщения, в които се опитват да си говорят с нея за футбол и на някои по-лични теми.

Въпреки неспирните атаки Гигова не изглежда, раздразнена. За разлика от много свои колежки и други известни дами, които също са били обект на тоомоз щерката на Николай Гигов не трие преследвачите си от списъка на приятелите си. Тя по никакъв начин не показва притеснение от грубото вмешателство в личното й пространство.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *