Медийната мафия остави Васил Иванов безработен! Единствената му оферта е за тв шут във „Вип Брадър“:

ВасилРазбунтувалият се заради цензура журналист Васил Иванов вече взима помощи от  Бюрото по труда.

Той сам се записа на  трудовата борса, след 15-годишен стаж в Нова телевизия като един от най-смелите и популярни разследващи репортери. Иванов напусна топлото си и уютно работно място, след като системно беше цензуриран от шефката си Дарина Сарелска. Най-горещите му репортажи не бяха пускани, защото засягаха силни хора от властта и включително роднина на Дарина, когото тя пък отрече да е познавала.

След като разкри схемата за криене на истината и пускането само на удобни за властта материали, журналистът напусна Нова, смятайки че професионалист като него лесно ще си намери работа. Но внезапно вратите на всички телевизии се затвориха за него.

Сарелска пусна връзките си навсякъде и той се превърна в персона нон грата за всяка медия. Където и да отидел, го посрещали много радушно, черпели го кафе, тупали го по гърба, но се извинявали, че точно в момента, точно за него нямат работа. Много искаме да ти помогнем, братче, много си кадърен, обаче щатът ни е запълнен, обяснявали му гузно те.

Всъщност Васил трудно ще си намери работа, защото вече е нарочен за черна овца и за човек, който е непослушен. А на медиите непослушковци не им трябват.

Дарина

Възможно е обаче накрая журналистът да се съгласи, защото има заеми и няма с какво да ги изплаща. От друга страна обаче, смятал за огромно унижение да го показват по телевизията с чалга певици и скандалджийки и се страхувал, че ще опетнят името му и ще го предизвикват непрекъснато заради шоуто и унижението му.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *